Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
ПРО БАЛАНСУВАННЯ МІЖ БОЛЕМ І ПРОФЕСІЙНІСТЮ

ІІІ Міжнародний студентський Медіасимпозіум’2016 відбувся у Львові на базі Українського Католицького Університету за підтримки програми  MyMedia 31 березня – 1 квітня.

Тема заходу «Медіа в умовах конфліктів: зміни і виклики», висвітлювалася в межах двох панелей, пріоритетними напрямами яких були: виклики для медій в умовах війни; журналіст у гарячих точках; пропаганда, маніпуляція і мова ворожнечі в медіях; сторітелінг про конфлікти; досвід, практики світових медіа; медіаграмотність і медіаосвіта в контексті інформаційних во ...
Читати далі...
.

 

ПЕРШОКУРСНИКИ ГОТУЮТЬ ЕЛЕКТРОННЕ МІНІ-ВИДАННЯ

Студенти 1 курсу напрямку підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету вже другий рік поспіль беруть участь у міжнародному конкурсу «Справа. Вголос-2»,  організатором якого є «MY-MEDIA».

Головна мета проекту – розвиток незалежних ЗМІ і підвищення професійного рівня журналістів в Україні, Білорусі, Молдові, Грузії, Вірменії, Азербайджані та Туреччині.

...
Читати далі...
.

 

СЕМІНАР ПРО СПЕЦИФІКУ СУЧАСНИХ ОНЛАЙН-МЕДІА

Про інтернет-журналістику, її місце та роль в системі традиційних ЗМІ, особливості створення і формати журналістських матеріалів для електронних медіа, способи їхнього поширення, авторське право та автентичність публікацій дискутували на семінарі «Онлайн-журналістика».

Упродовж двох днів тренери та експерти: президент Української академії преси, професор КНУ імені Тараса Шевченка Валерій Іванов і медіатренер, журналіст, кандидат філологічних наук, викладач Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко ділилися досвідом зі студентами-журналістами Вінницького педуніверситету.

...
Читати далі...
.

 

О. Дмитрук: «Журналіст у своїй роботі має керуватися законами совісті»

Майстер-клас заслуженого журналіста України, власного кореспондента Національної радіокомпанії, письменника, краєзнавця Олександра Дмитрука відбувся в інституті філології й журналістики Вінницького педуніверситету 2 березня. Студенти-другокурсники напряму підготовки «Журналістика» мали змогу більше дізнатися про тонкощі професії від досвідченого радійника.

Детальніше в сюжеті Ірини Богачук.

.

 

ІСТОРІЯ, ЩО ПОЧАЛАСЯ НЕ ВЧОРА

У рамках програми «Просвіта народу» в інституті історії, етнології і права Вінницького педуніверситету відбулася зустріч з експертом із доступу до архівів Центру досліджень визвольного руху, директором архіву СБУ, співавтором довідника «Право на правду. Практичний порадник із доступу до архівів» Ігорем Куликом та медіа-правником Ігорем Розкладаєм.

У своїх промовах гості розкрили поняття «архів», «генеалогія», як їх досліджувати та для чого це потрібно робити. Ігор Розкладай розповів про те, як вивчав історію та якими шляхами досліджував власний родовід. Зазначив, що в наш час є багато способів, за допомого ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0