П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Квітень » 24 » МІФ ПРО НАЙГАРНІШИХ ДІВЧАТ НА ФІЛФАЦІ ВИПРАВДАНО

21:48
МІФ ПРО НАЙГАРНІШИХ ДІВЧАТ НА ФІЛФАЦІ ВИПРАВДАНО


Другокурсниця факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха виборола титул «Віце-міс Вінниця–2017»

Нещодавно відбулася подія, на яку щовесни чекають усі вінничанки. 5 березня у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбувся ювілейний конкурс «Міс Вінниця-2017».

Серед 72 незаміжніх дівчат під час кастингу журі обрало шістнадцять фіналісток. Цьогоріч переможниця Аліна Шамалюк отримала ексклюзивну корону, путівку на двох до Іспанії, хутро та грошову винагороду. Титул «Віце-міс Вінниця-2017» здобула студентка Вінницького педуніверситету Дарія Глухенька.

Дев’ятнадцятирічна дівчина вивчає українську мову й літературу, любить читати й планує працювати вчителем. Зізнається, що раніше у конкурсах краси участі не брала, втім завжди цього хотіла.

- Багатьом дівчатам важко наважитися прийти та спробувати сили на кастингу. Як наважилася на це ти?

– Насправді було важко. Я не перший рік хотіла взяти участь, проте постійно знаходила відмовки. І ось під час сесії ми з подругою посперечалися. Домовилися, якщо отримаю п’ятірку хоч із однієї дисципліни – стовідсотково піду на конкурс. Так і сталося.

- Чи було на меті отримати звання «Міс Вінниця-2017»?

– Коли йшла на кастинг, зовсім не думала про перемогу. Вже згодом, коли була в шістнадцятці, звичайно, прагнула корони. За час перебування у тій атмосфері, коли від хвилювання підкошуються ноги, все більше й більше хотілось пройти якомога далі й навіть отримати титул «Міс Вінниця-2017».

- Під час підготовки до конкурсу з фіналістками працювала команда стилістів, перукарів та навіть стоматологів. Чи змінилося щось у твоєму образі?

– Загалом нічого не змінилося, хіба ставлення до себе. Щодня відвідувала перукаря, візажиста, стоматолога. Мені це дуже подобалося, оскільки зовнішньому вигляду приділяли багато уваги професіонали. Тепер ловлю себе на думці, що навіть, коли просплю першу пару, не натягаю на себе джинси й не зав’язую волосся як раніше, а намагаюсь повсякчас привабливо виглядати й обов’язково взуваю підбори.

- Якими були матеріальні витрати під час підготовки до конкурсу?

– За весь час за власні кошти придбала лише туфлі. Про все інше подбали організатори. Звичайно, кажуть, що участь у таких масштабних заходах вартує немалих коштів. Та, як виявилось, необхідно просто працювати й отримувати задоволення.

- Як часто проходили репетиції?

– Тричі на тиждень. Мені було важко, тому що доводилося поєднувати тренування з навчанням. Приходила додому пізно й виконувала домашнє завдання. Можна сказати, що фізично була виснаженою. Доволі часто репетиції відвідували журналісти та фіксували весь процес. Це найбільше бентежило учасниць. Однак, завдяки їм конкурсантки добре розуміли, наскільки важливо гідно себе представити.

- Яка атмосфера панувала під час спілкування фіналісток?

– На перших репетиціях усі дівчата були дуже стриманими, але згодом зблизилися. Абсолютно не згодна з тим, що кажуть, ніби на таких конкурсах дружби немає. Я прийшла туди, щоб показати себе, а не конкурувати з іншими. Фіналістки були щирими одна з одною. Завдяки «Міс Вінниця» знайшла хороших подруг, з якими досі спілкуюся.

- Які труднощі виникали, коли готувалася до такої масштабної події?

– Найбільша проблема – це хвилювання. Розуміла, що вийду на сцену і на мене дивитиметься величезна кількість людей. Дуже переживала, як виглядатиму не тільки перед журі, а й своїми близькими. Хотілося виправдати їхні сподівання. Пам’ятаю, як не пройшла перший вихід на сцені, а пробігла. Згодом за лаштунками нам із дівчатами стало веселіше й ми почали танцювати. Зрештою зрозуміли, що варто отримувати задоволення від усього, що відбувається.

- Чи змінилося твоє життя після отримання титулу?

– Безумовно, стала помічати більше уваги до себе. Перед участю в конкурсі була звичайною дівчиною, що вчиться на філфаці. Сьогодні ж впевнено можу сказати, що розкрила в собі риси, які раніше не помічала або навіть критикувала. Що стосується навчання, то нині більше часу приділяю підготовці до пар, аби наздогнати пропущений матеріал.

- Що можеш порадити дівчатам, які планують взяти участь у конкурсі краси?

– Найголовніше – не соромитися себе. Потрібно відкинути всі комплекси, перестати шукати недоліки у дзеркалі. Незважаючи ні на що, завжди залишатися такою, якою є насправді. Не одягайте на себе корону, до прикладу, тільки через те, що пройшли якийсь кастинг. Будьте собою й фортуна обов’язково посміхнеться.

Олександра КЛИМЕНКО

 


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 596 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0