П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 30 » «МОЯ ГРУПА КРОВІ – ЖУРНАЛІСТИКА»

20:57
«МОЯ ГРУПА КРОВІ – ЖУРНАЛІСТИКА»


Кореспондент газети «33-й канал», випускниця факультету філології й журналістики Анастасія Яковишина завітала з майстер-класом до студентів-журналістів 2 курсу Вінницького педуніверситету 29 березня.

Вона розповіла особливості роботи в друкованому періодичному виданні, поділилась секретами проведення інтерв’ю, презентувала найтиражнішу газету Вінниччини «33-й канал», ознайомила з її проблемно-тематичним наповненням. Зауважила також, що у додатки «Молодіжка» та «Подільська порадниця» студенти можуть надсилати власні матеріали, які обов’язково знайдуть своє місце на сторінках часопису.

Анастасія, ще навчаючись у школі, займалась створенням учнівської газети, тоді й зрозуміла, що журналістика – професія для її душі. Про студентські роки згадує з особливим теплом, бо не гаяла часу на дрібниці, активно працювала з перших днів, не знаючи ні сну, ні відпочинку.

Тривалий час була редактором газети «Студентська територія», яку створювали майбутні журналісти. Університетська практика заклала фундамент для розвитку успішної кар’єри. Особливу подяку висловлює людям, які «надали крила», підтримували завжди й у всьому – викладачам кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю.

Гостя розповіла студентам про перспективи журналістики в Україні. Запевнила, якщо багато працювати над собою, намагатися стати професіоналом, то не важко буде працевлаштуватися. Побажала кожному знайти себе: «Якщо не любиш аромат свіжої газети, журналістика – це не твоє».

Олена ОСТРОВСЬКА

 


Категорія: Майстер-клас | Переглядів: 645 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0