П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 25 » НЕ ВСЕ ТАК СТАЛОСЯ, ЯК ГАДАЛОСЯ

19:14
НЕ ВСЕ ТАК СТАЛОСЯ, ЯК ГАДАЛОСЯ


Часто у житті буває так, що ми стаємо учасниками незапланованих подій і ситуацій, потрапляємо у пригоди, про які й здогадуватися не могли. Словом, відбувається непередбачуване.

Можливо, саме тоді ставимо питання: «Добре це чи все-таки варто ретельно планувати свій день, жити за графіком?».

Однозначну відповідь знайти важко, а то й взагалі неможливо. Людина є сценаристом свого життя. Вона ж і актор, якому постійно потрібно виконувати роль. Та в кіно все набагато простіше, ніж у звичайному житті. На майданчику існує певний порядок, всі учасники діють чітко за планом. У реальному світі це не завжди спрацьовує, тому змушені коритися обставинам.

Коли плануєш день, то можна встигнути абсолютно все, але водночас виникає думка: де ж тоді в житті знайти місце пригодам? Згадайте, у дитинстві ми не завантажували себе подіями завтрашнього дня, нам цілком вистачало сьогодення. Із часом відбувалися зміни у світосприйнятті. Далі стало цікавіше складати плани на майбутнє. Тепер – це повноцінна частина нашого життя. Звичайно, не без несподіванок: як хороших, так і не дуже приємних.

Потрібно звикнути, що в житті завжди буде місце для таких подій, а особливо, коли ти – студент. Діяти чітко за графіком – правильно, але погодьтесь, трохи нудно. Багато хорошого, що трапляється з нами, все ж було випадковістю. В цьому інтрига життя. Інколи навіть приємно не знати, що станеться наступної хвилини.

Не варто зациклюватися на чомусь одному. Все життя провести за планом – нецікаво, але й повсякчас сподіватися на дарунки долі теж не варто. Пам’ятаймо, все, що несподівано змінює наше життя, – не випадковість. Воно – у нас самих і чекає лише зовнішнього приводу для втілення в реальність.

Андрій МАКРУШИН

 


Категорія: Слушна думка | Переглядів: 563 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0