Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Березень » 11 » НОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ «МЕДИЧНИЙ» ФОРМУВАТИМЕ ЗДОРОВ’Я ВІННИЧАН

16:57
НОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ «МЕДИЧНИЙ» ФОРМУВАТИМЕ ЗДОРОВ’Я ВІННИЧАН


На початку березня у вінницькому телевізійному ефірі з’явиться перший в Україні науково-просвітницький канал «МЕДИЧНИЙ», мета якого – зорієнтувати глядача в новітніх, дієвих методах лікування, сформувати своєрідний маршрутний лист у виборі медичної установи, свого лікаря.

Діна Гандзюк, директор телеканалу «МЕДИЧНИЙ», відома на Вінниччині журналістка, яка понад 14 років вела авторський проект «Лінія здоров’я» на ТК «ВДТ», зазначає, що це простір для формування здоров’я кожної родини: «Лікар... Він супроводжує нас від моменту народження і на схилі літ. Ми йому довіряємо найцінніше – наше здоров'я. Цей фах обирають не заради слави і великих грошей, а за покликанням. Точно знаю це, бо телепроект «Лінія здоров’я» подарував чималий досвід. У період створення нового потужного проекту, розбудови телевізійного каналу «МЕДИЧНИЙ» зі мною лікарі-партнери, які за роки співпраці стали добрими друзями.

«МЕДИЧНИЙ» матиме особливе місце в кожній родині, бо контент – на різні смаки: від наукового, просвітницького до пізнавального, розвиваючого. Передачі «Медицина новітнього часу», «Діагноз», «Малечі про здорові речі», «Спортзал вдома», «Хірургія оnline», «Зелена планета Наталі Земної», «На кухні з лікарем», «Відкрита лекція», «Відверто про інтимне», «Лікарський портрет», «Дожити до 100» та багато інших допоможуть дізнатися, розібратися, збагнути як правильно сформувати здоров’я кожного вінничанина. На каналі, окрім програм на суто медичну тематику, журналісти підніматимуть питання про стан сучасної освіти, соціальний захист населення, збереження довкілля й життя.

Створення телеканалу підтримують очільники Департаментів охорони здоров'я міста й області Олександр Шиш та Людмила Грабович, які наголошують, що цей проект передусім сприятиме підвищенню престижу лікарської професії. Олександр Жупанов, головний лікар Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. Пирогова зауважує: «Багато українців, зокрема вінничан, не знають і навіть не замислюються над тим, чим нині живе сучасна медицина, особливо в умовах реформування галузі. Вітаю появу у Вінниці спеціалізованого телеканалу».

«МЕДИЧНИЙ» відкритий до співпраці, його експерти ­– кращі фахівці з різних напрямів медицини. Спершу трансляція програм відбуватиметься у кабельній мережі.

З метою охоплення широкої глядацької аудиторії й розповсюдження сигналу на всю область наразі вивчається питання про включення «МЕДИЧНОГО» до списку каналів цифрового ефірного DVB-T / DVB-T2.

Прес-служба телеканалу «МЕДИЧНИЙ»


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 464 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0