Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Обличчя
Любов Іванова - ВОЛОНТЕР РОКУ

     Студентка І курсу Любов Іванова – волонтер, досвід якого налічує уже 4 роки. Хоч у цій благородній справі вона недовго, та має цілий арсенал нагород. Вона – активна, працелюбна, милосердна та доброзичлива людина.
 
     - Любо, як і коли ти вирішила займатися волонтерством?
     -    Волонтерством я почала займатися чотири роки тому, коли до нас у школу приїхали соціальні працівники і розповіли, що створюється школа волонтерів Вінницького району. Їм потрібні були по 2 представники з кожної школи. Я та моя однокласниця погодились на це.
 
     - З чого почалась ваша робота? ...
Читати далі...
.

 

Осіннє одкровення мандрівного поета

     Відомо, що не варто людину оцінювати за її зовнішнім виглядом, адже  можна помилитися з висновком про її справжність.

     Михайло  Стасюк працює старшим викладачем кафедри економічної та соціальної географії нашого університету. На перший погляд, це суворий та вимогливий чоловік, але після кількох хвилин спілкування відкривається привітність та відкритість його поетичної натури.

     ...
Читати далі...
.

 

Ірина ШВЕЦЬ: «Заповнюю життя мистецтвом»

     Один мудрець сказав, що музика своєю мелодією доводить нас до краю вічності і дає можливість протягом кількох хвилин осягнути її велич. Це справді так. Під час прослуховування деяких композицій з’являється почуття ейфорії і повного морального вдоволення; згодом приходить заспокоєння і посилюється відчуття гармонії внутрішнього світу…

     Після таких прекрасних хвилин насолоди мистецтвом по-іншому сприймаєш навколишній світ, людей, почуття... Враження переповнюють, і відчуваєш справжню велич розчиненої у повітрі музики…


     Якраз такі почуття й емоції переповнювали мене під час сольного концерту «Осінній романс» Ірини Швець, професійної оперної співачки, а також доцента ...
Читати далі...
.

 

Юні філологи мають талант

     Вироби, виготовлені власними руками, є найціннішим подарунком. Але не кожен може похвалитись «умілими рученятами». А от третьокурсниця ІФЖ (група УА-Б) Юлія Брилюк із бабусиної хатини у селі зробила справжній музей.

     - Ще навчаючись у 10 класі, я взяла у руки бісер та жилку, - розповідає дівчина. Невдовзі захотіла вдосконалитись і сплести щось незвичайне. Саме таким став «топик»,
на плетіння якого я витратила ...
Читати далі...
.

 

Юрій Зінько - "Людина року - 2009"

     Вагомі результати з'являються лише після тривалої старанної праці. Щоб отримати задоволення від роботи, а згодом – і визнання та повагу серед колег, потрібно повністю віддаватися улюбленій справі, витрачаючи на це весь свій час, зусилля та енергію.

     За таким принципом працює Юрій Анатолійович ЗІНЬКО, директор Інституту історії, етнології і права, який на цьогорічному нагородженні обласною премією «Людина року-2009» переміг у номінації «Найкращий науковець». Про це він погодився розповісти читачам «ST».

     – Як Ви досягли цієї висоти – отримати нагороду регіонального масштабу?
     – ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 22 23 24


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0