Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Травень » 12 » Оксана САМОЙЛЮК: «ВІЛЬНИЙ ТОЙ, ХТО ВМІЄ ПРОЩАТИ»

15:09
Оксана САМОЙЛЮК: «ВІЛЬНИЙ ТОЙ, ХТО ВМІЄ ПРОЩАТИ»


Навчально-виховний захід «Психологія батьківства», приурочений прийдешньому Дню матері, відбувся у Вінницькому педуніверситеті 4 травня. Із вітальним словом до присутніх звернувся доцент кафедри психології та соціальної роботи Володимир Штифурак.

Підсумовуючи виступ, зазначив, що головна умова забезпечення повноцінного розвитку дитини – щасливі батьки. Обговорили проблеми, які часто виникають у сім’ї. Зокрема, члени родини здебільшого переконані, що точно знають, як правильно виховувати малят. Насправді ж це дуже складне мистецтво, оволодіти яким можна лише наполегливо працюючи.

На зустріч завітала випускниця педагогічного, реабілітолог Оксана Самойлюк. Гостя розповіла студентам про свою велику та дружну сім’ю, а також труднощі, які можна перемогти лише завдяки справжній любові. Мати 11 дітей зізналася, що, розчарувавшись, у юнацькі роки не вірила в це почуття. Та згодом зустріла супутника життя й зрозуміла, що кохання – це особливий дорогоцінний дар.

«Страждання можуть зламати або загартувати», – зазначила пані Оксана. Рідним одне з одним потрібно ділитися всім, як хорошим, так і поганим. Якщо сталася прикрість, необхідно порадитися й вирішити питання разом. Багатодітна мати знаходить час займатися не лише власними дітьми, а й допомагати іншим, пропагує здоровий спосіб життя. Крім того, відвідує тренінги та майстер-класи. Нещодавно мала нагоду поспілкуватися з польським професором, що застосовує методику, завдяки якій успішно виводить людей із коматозних станів.

Наприкінці заходу виступила завідувач кафедри психології та соціальної роботи Ольга Паламарчук. Вона подякувала організаторам за традиційне проведення виховних годин для студентів. Наголосила на важливості родинного виховання. Молодь, аналізуючи досвід старших, може використовувати знання при плануванні власної сім’ї. На завершення присутні прослухали «Пісню про матір», ушанувавши пам’ять її автора Бориса Олійника.

Ірина БОГАЧУК

Фото Катерини ЗУЛІНСЬКОЇ

 


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 540 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0