Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Грудень » 16 » Підтримуємо молодіжні ініціативи

02:29
Підтримуємо молодіжні ініціативи


     Третьокурсники спеціальності «Журналістика» провели засідання «круглого столу» на тему «2009-ий — рік молоді в Україні» за участі начальника управління з питань сім’ї, молоді, спорту й туризму міської ради Руслана Анфілова.

     Із розповіді гостя студенти дізналися, що представники цього підрозділу займаються організацією дозвілля молоді. Нині це їм вдається найкраще. За словами Руслана Анфілова, УМР підтримує місцеві перспективні музичні колективи, допомагає у підготовці презентацій, перших концертів молодих гуртів (у їхньому розпорядженні МПМ «Зоря»), проводить КВК, запрошує на концерти «під відкритим небом» відомих українських зірок, організовує нестандартні заходи, зустрічі з іноземними делегаціями. При цьому намагається враховувати інтереси сучасної молоді. Приміром, цього року на День молоді на одній сцені виступали реп-колектив «Вanditos band», ветерани вінницької рок-сцени «Клондайк», фольк рок-гурт «Очеретяний кіт» та DJ радіо «Європа-FM». І це має гарні результати: молодь під час масових заходів значно рідше почала вживати алкоголь. Руслан Анфілов пояснює це тим, що нарешті знайшлася «золота середина» - те, що цікавить більшість юнацтва. І відволікатись від видовища для того, аби надпити з пляшки, у них просто зникає бажання.

     Оскільки в Україні немає повноцінної соціальної програми для молодих людей, поліпшити ситуацію намагаються на місцевому рівні. Управління Вінницької міської ради з питань сім’ї, молоді, спорту й туризму щорічно розробляє подібні проекти. Цьогорічна програма має назву «Підтримка молодіжних ініціатив». Окрім сприяння розвитку нових форм молодіжної творчості, вона має на меті допомогти соціально незахищеній частині молоді та сприяти максимально можливому працевлаштуванню своїх «підопічних».

Антоніна БАСЕНКО

Категорія: Різне | Переглядів: 716 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0