Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Подорож в Україну з підстопом у Вінниці

23:31
Подорож в Україну з підстопом у Вінниці


     1993 року викладач Інституту іноземних мов Ніна Чудовська відвідала Сполучені Штати Америки, де, пробувши 2 місяці, потоваришувала з Дарден Страус, дружиною американського мільйонера. Через 16 років вони знову зустрілися, але цього разу в Україні.

     Скориставшись випадком, Ніна Чудовська запросила давню подругу (яка, до речі, працює дизайнером інтер’єру) до нашого університету. З цієї нагоди в Інституті філології й журналістики було організовано зустріч «До України з любов’ю», на якій студенти презентували американській гості українські  традиції, звичаї та мистецтво. Майбутні педагоги дивували Дарден Страус своїми талантами, зокрема танцями і співом. Зокрема, заокеанська дизайнерка була розчулена ліричною піснею Інни Бондар «Without him».


     За словами Ніни Чудовської, головний меседж цієї зустрічі полягав у тому, щоб студенти та викладачі переконалися у красі і неповторності української культури, побачили багатство її традицій, чистоту відносин між людьми та зрозуміли, що американці – такі ж люди, як і ми.

Наступного дня Дарден Страус відвідала відкриту пару  в групі 3-УА-А, що дало змогу студентам безпосередньо поспілкуватися на вільні теми англійською мовою, а отже  - краще опанувати іноземну мову.

     —Я щаслива, що змогла взяти участь у цій зустрічі, адже отриманий досвід у живому спілкуванні з іноземцем – неоціненний, ? ділиться враженнями студентка ІФЖ Юліана Пономаренко.


     Гостя була вражена щирістю почуттів українців, нашою товариськістю, атмосферою у сім’ї, а також натуральною їжею, яку важко знайти в Америці. Як дизайнер, Дарден Страус позитивно оцінила ландшафти нашого університету.


Сергій ЛЕФТЕР
Світлина Алена МЕЛЕНЧЕНКО

Категорія: Різне | Переглядів: 759 | Додав: Admin | Теги: Дарден Страус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0