Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Вересень » 7 » Правила користування універом

20:34
Правила користування універом


     Осінь кличе усіх до навчання, – від першокласника до аспіранта, – тому всі сумлінні студенти хапають до рук зошити, ручки, книжки і вирушають на пари. Несумлінні ж – ідуть «гризти граніт науки» і без цього причандалля, або ж узагалі не йдуть... Так чи інакше, всі ми потрапляємо до університету, – так би мовити, осередку знань і добра. З цієї нагоди потрібно нагадати правила користування нашим навчальним закладом, бо серед офіційних подібних документів не знайшов.
   
     Усі знають, що найціннішим і найчарівнішим дивом на території нашого універу є неперевершений «пан хвонтан»? :) , який своєю красою разом з тихим дзюрчанням води радує студентське око (до настання холодів і морозів). Тому-то попереджу одразу: туди бажано не стрибати, особливо з розбігу. По-перше, мілко. По-друге, в таку чудову пору року все це може обернутися, як мінімум, бронхітом, як максимум, – скандалом з відповідальним працівником відділу економічного і соціального розвитку (чи то зав. фонтаном :) ). В обох випадках корисного мало, або ж немає взагалі. По-третє, це привілей наших випускників, але зауважте, що ніхто цього так і не зробив, напевно, не хотів задрипати свого дорогого випускного вбрання і макіяжу. Хоча ідея досить цікава… Тому гідропроцедури в цьому водограї бажано виконувати з письмового дозволу директора відповідного інституту, чи, про всяк випадок, самого ректора.


     Університетську флору (я маю на увазі чудові квіти, що ростуть на території), теє, потрібно берегти. Хоч це виглядає досить апетитно в очах романтиків, бо будь-яка дівчина одразу ж розтане від подарованого розкішного букета барвистих квітів, тим більше притягнутих у цілій бетонній клумбі. В такому випадку бажано завойовувати серця дівчат трішки іншим способом, зберігаючи державне майно. Зробити виняток можна хіба тим, хто закоханий настільки, що геть втратив розум від безмежної любові. Аби довести шаленість чистих почуттів приводьте вашу дівчину/хлопця на майдан і даруйте їм усі квіти. З умовою, що клумби залишаться на своєму місці в якості пам’ятника вашим найщирішим почуттям.


     На лекційних, практичних, а також інших можливих заняттях спати дозволяється тільки тоді, коли всю ніч сумлінно і старанно готувалися до цього ж заняття, а часу на сон, на жаль, не залишилось. Але кому ж захочеться спати, коли, як на зло, взяв та й вивчив предмет? Така наша доля – бути студентом. Постійно стикаєшся з нерозв’язними завданнями, шукаєш компроміси, але ТАКЕ ЖИТТЯ того варте ?:)


     Читаючи цю статтю, можна подумати: «От прийшли ми сюди, а тут нічого не можна...». Не думайте так, «нічого» – це перебільшення. У нас дозволяють усміхатися, дарувати гарний настрій. Тому насолоджуйтесь студентством і бережіть свій університет разом з нервами своїх викладачів. Повірте, це забезпечить вам «спокійне» життя від першого дотику до символічної «заліковки» аж до моменту стрибка у фонтан у випускному вбранні.
:)

Артем ПОПИК

Категорія: Гумор | Переглядів: 897 | Додав: Admin | Теги: гумор | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 3

0  
1 FizmaT   (30.11.2009 08:57) [Материал]
а про фонтан сильно сказано - "пан хвонтан" batman ))))

0  
3 Злюка   (30.11.2009 09:11) [Материал]
Мда, особенно то, что он радует своим "тихим дзюрчанням" радует студентов) Фонтан там конечно кстати, но не такого фасону как у нас ... wink

0  
2 Злюка   (30.11.2009 09:09) [Материал]
Quote (Правила користування універом)
– так би мовити, осередку знань і добра



Жесть) Знань и добра) Спасибо, повеселили утром lol

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0