Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Вересень » 8 » РОЗВАГИ ПО-ВІННИЦЬКИ

19:42
РОЗВАГИ ПО-ВІННИЦЬКИ


Літній сезон фінішував, проте, сподіваємося, що на нас ще чекає бабине літо. У багатьох виникає запитання:«Як і де найкраще провести цей час?». Якщо ви не назбирали грошенят на відпочинок, не варто засмучуватися. Гарно відпочити можна… навіть не покидаючи надовго домівки.

Складіть список справ, які давно хотіли зробити, але ніяк не вистачало часу. Тримайте себе в тонусі, бігайте, катайтеся на роликах та велосипеді. Відвідайте музичний фестиваль, цікаву виставку або театр. Щодня займайтеся іноземною мовою, вдосконалюйте власний стиль. Подорожуйте: у рідному місті знайдуться місця, у яких ви ще не бували. У м. Вінниці також є на що подивитися.

Якщо полюбляєте загадки та ребуси, ідеальною знахідкою стане квест-кімната. Поринувши у світ головоломок, зможете стати спецагентами, піратами або грабіжниками. Головне завдання – вчасно вибратися з кімнати та дістатися до поставленої мети. Щоб гра стала веселішою, заручіться підтримкою друзів.

Відчути себе справжнім автогонщиком та проїхатися магістралями, дозволить картинг-клуб у м. Вінниці. Обравши залізного коня, можна гарно провести час, покатавшись із друзями наввипередки. Хороший настрій та заряд позитиву гарантовано.

Для справжніх екстремалів можна влаштувати сплав по річці Південний Буг на байдарках. Рафтинг – чудовий спосіб розважитися. Командний дух, жага перемоги та мальовничі простори навколо зроблять день незабутнім.

Для шанувальників тварин підійде відпочинок на природі, у кінно-спортивному клубі. Тут зможете покататися верхи та взяти професійні уроки їзди. Заняття проводять заслужені майстри та тренери України.
Це лише частина цікавих вінницьких місць, які варто відвідати. Та поїздки будуть не такі захоплюючі, якщо поряд не буде позитивних людей. Тому не бійтесь розширювати коло спілкування, нові друзі нікому не завадять. Проведіть останні теплі дні так, щоб у холодну пору року не тільки чашка гарячого чаю, а спогади гріли душу. Зробіть все можливе, щоб найкращі моменти запам’яталися надовго.

Анастасія ГОЛОШИВЕЦЬ

 


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 648 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0