Вівторок ,16.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Слушна думка
ЧИ Й СПРАВДІ НЕОБХІДНО, ЩОБ ЖІНКА БУЛА МУЖНЯ?

Цікаве спостереження: в історії, особливо найдавнішій, чоловіки не часто змінювали світ, перевертали з ніг на голову. Вони зазвичай доповнювали його чимось новим, цікавим, корисним. Якщо ж трапляється ім’я жінки, то, як правило, з ним пов’язані події, що внесли серйозні зміни, зламати систему. Причому наслідки були як позитивними, так і негативними.

Життя жінки наповнено заздрощами, інтригами, підступами. Кожна видатна представниця прекрасної частини людства в історії – майже завжди біла ворона серед сучасників. Інші заздрять їй, бо не можуть дорівняти ...
Читати далі...
.

 

ЗАПЛАНУВАВ? ВИКОНУЙ!

Ми живемо в постійному русі, тому часто не встигаємо виконати й половини запланованих справ. Виявляється, продуктивність залежить не лише від правильного  розпорядку, а й від раціонального використання енергії. Пропонуємо декілька порад щодо того, як встигати більше, не докладаючи великих зусиль.

Потрібно раніше прокидатися. Варто навчитися правильно розраховувати час на дорогу, щоб не запізнюватись, оскільки недарма кажуть: «Пунктуальність – риса королів». Щоб бути в тонусі, необхідно виконувати зарядку. Хоч звучить це майже фантастично, але 20 хвилин фізичних вправ забезпечать високу продуктивність праці на весь день. ...
Читати далі...
.

 

ЯК БОРОТИСЯ З ОСІННЬОЮ ДЕПРЕСІЄЮ?

Чи доводилося вам коли-небудь бачити друзів чи знайомих у поганому настрої? Цікавило те, чим спричинено цей стан? Так от, що робити, коли «осіння депресія» заволоділа емоціями ваших близьких?

Восени, коли щодня опадає листя, дме пронизливий вітер і ллє дощ найбільше не вистачає літнього сонечка. Деякі лікарі радять у цей період відвідати солярій. Короткі сеанси по 5 хвилин один раз на 10 днів допоможуть організму отримати речовини, котрі дає сонячне світло, а відтак обов’язково частіше посміхатиметеся.

...
Читати далі...
.

 

ЯК БОРЮТЬСЯ ЗІ СТРЕСОМ ПЕРШОКУРСНИКИ?

Сучасне життя – джерело постійних потрясінь.

Різноманітні події, величезний потік інформації, дефіцит часу призводять до перевантаження організму. Через це псується настрій і з’являється дратівливість.

Кожен має свій спосіб боротьби з негативними емоціями.

Ми поцікавилися, якими методами користуються наші студенти.

Іванна Дахнівська (ПГФ, 1 курс)

- Відволіктися від буденних проблем мені допомагає спорт, зокрема йога й танці. Після важкого робочого дня такі  заняття розслабляють тіло й розум. Тренування не тіл ...
Читати далі...
.

 

ВАШ ОБІД, СЕР!

Згадайте свій розпорядок дня. Нестримно «веселий» ранок, що розпочинається з кави, декілька довгих пар, легкий перекус (якщо пощастить знайти вільну хвилину). Знову пара, дорога додому й, нарешті, повноцінний обід чи вечеря. Та чи правильно це?

Сучасне суспільство в один голос твердить: «Харчуватися потрібно правильно та корисно». Написано чимало порад і рекомендацій, але більшість із них зовсім не пристосовані до розпорядку студента. Кожен день відрізняється від наступного кількістю годин і важкістю занять, але прийом їжі у будь-якому випадку має бути на першому місці. З’їдений поспіхом бутерброд із кавою чи чаєм, солодощі ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0