Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Слушна думка
СЕКРЕТИ СТУДЕНТСЬКОГО ГАМАНЦЯ

Студентські роки найпрекрасніший період у житті молоді. Ніби вже й не діти, тому що вистачило мiзкiв та сумління, аби вступити до університету, але ще не самодостатні (не отримали диплома). Тому поки залишається щотижня так жадано чекати п’ятниці й ненавидіти кляті понеділки. Хоча… не такі вони вже й погані: у холодильнику ще є що попоїсти, а гаманець теж не спорожнів. Здавалося б, все добре, тільки вчися i ні за що не переживай. А от i ні, не все так солодко, як хотілося б.

Фінансове питання – от що завжди хвилювало i хвилюватиме кожного студента, адже гроші – це така штука: сьогодні вони є, а завтра нiц в кишені. Не потрібно засмучуватися, є безліч варіантів i порад, аби гаманці до кінця нав ...
Читати далі...
.

 

ШУКАЛИ РОБОТУ, А ЗНАЙШЛИ ЛОХОТРОН

Часто, коли йдемо повз дошки оголошень, неодноразово в очі кидається напис «Робота для студентів». Мимоволі задумуємося про те, що необхідні гроші, бо омріяної стипендії немає. Хочеться «перейти на свій хліб», полегшити фінансове становище в сім’ї. Із подругою так загорілися цим бажанням, що одразу почали «рити» Інтернет під запитом «Робота у Вінниці для студента». Основна вимога – неповний робочий графік, бо навчання вирішили не ігнорувати.

Досвід у пошуку такого заробітку є. «Фінанси співали романси» в наших гаманцях уже настільки, ...
Читати далі...
.

 

ОПТИМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ МАТЕРИНСТВА

Материнство – серйозний період у житті кожної жінки. Потрібно розуміти, що дитина має з’явитися в сім’ї, а не сім’я через дитину. Як відомо, дівчата віком 16-20 років народжують здорових дітей, тоді як у жінок після 30 вагітність проходить із ускладненнями. Заглянувши в історію, можемо спостерігати традицію ранніх шлюбів, що сьогодні трапляється досить рідко.

Практичний психолог Жежелівського ЗНВК Тетяна Герук зауважує:

...
Читати далі...
.

 

МАТИ-ОДИНАЧКА – ВИРОК ЧИ СПОСІБ ЖИТТЯ?

«Мати-одиначка» вже давно не тавро в сучасному суспільстві. Деякі жінки вважають, що самостійне виховання дитини додає певного героїзму, жіночої мужності, підіймає їх над чоловіками. Вони часто є відважними феміністками, які нервово курять на балконах, розмірковуючи про «убогість сучасних чоловіків».

Деякі аж занадто винахідливі: відчайдушно шукають батька для своєї крихітки, який би «любив її, як рідну, плекав, оберігав», плачуть самотніми вечорами, заливаючи телефонну трубку слізьми при розмовах із подругою. Але ж – о щастя! – знаходиться порядний мужчи ...
Читати далі...
.

 

УКРАЇНКИ-КАР’ЄРИСТКИ

Кількість жінок, які вперше народжують після 35 років, збільшилася майже втричі. Спершу українки закінчують престижні університети, влаштовуються на роботу, будують кар’єру, а вже тоді думають про дітей. Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, кількість жінок, які вперше народжують після 35 років, збільшилася майже втричі!

Чим зумовлене таке явище? Розповідає Світлана Аксьонова, науковий співробітник Інституту демографії і соціальних досліджень імені М. Птухи.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0