П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Спортивний щоденник
ПЕРЕМОЖЦІ З ФУТЗАЛУ

Вінницький державний педагогічний університет бере активну участь у різноманітних спортивних змаганнях і займає лідируючі позиції не лише серед вищих навчальних закладів Вінниці, але й серед спортсменів і аматорських колективів усієї України.

Футбольна команда університету посіла II місце у Вінницькій обласній футзальній суперлізі. Це потужний показник. Голова асоціації Вінницької області з футзалу, член асоціації України з футзалу Дмитро Руденко за вагомий внесок, популяризацію та розвиток цього виду спорту, за виховання гідних спортсменів висловив подяку ректору університету Наталії Лазаренко, а також нагородив хлопців та їхнього тренера, викладача ка ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ СВЯТКУВАЛИ І ЗМАГАЛИСЬ

Змагання, присвячені Дню фізичної культури і спорту, відбулися на спортивному майданчику університету. Учасники з семи факультетів і навчально-наукового інституту мали змогу продемонструвати вміння у футболі, баскетболі, волейболі.

На запрошення ректора Наталії Лазаренко до педуніверситету завітала майстер спорту міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учасниця XXXІ Олімпійських ігор у м.Ріо-де-Жанейро, випускниця нашого ВНЗ Світлана Ахадова.

...
Читати далі...
.

 

СВІТ СПОРТИВНОГО ЖИТТЯ

Спортивні змагання між студентами-першокурсниками Вінницького педуніверситету відбулися 15 вересня. Участь узяли представники семи факультетів. Організатор заходу – Рада студентського самоврядування.

Судді, які оцінювали підготовку, силу й витривалість новачків – Анжеліка Накарвацька, голова студентського самоврядування факультету фізичного виховання і спорту; Володимир Турлюк, старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер вищої категорії з легкої атлетики; Борис Максимчук, тренер, майстер спорту міжнародного класу.

...
Читати далі...
.

 

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР

Футбольні ігри між вищими навчальними закладами міста над Бугом відбувся на стадіоні Вінницького педуніверситету. Участь у ньому взяли дев’ять команд: педагогічного університету, аграрного університету, торговельно-економічного інституту КНТЕУ, фінансово-економічного університету, навчально-наукового інституту економіки ТНЕУ, кооперативного інституту, Вінницького факультету КНУКІМ, медичного університету та ДонНУ.

За третє місце боролися команди Вінницького фінансово-економічного університету та кооперативного інституту. У змаганні бронзу отримали гравці Вінницького кооперативного ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК

Змагання з баскетболу між командами Вінницького педуніверситету та транспортного коледжу відбулися у спортивному залі ВДПУ.

Впевнену перемогу з рахунком 61:31 здобула команда педагогічного. Неабияку активність під час змагання проявили студенти: Вадим Ковальов, Максим Кобилянський та Олексій Немикін, а також тренер – Ярослав Бондар.

Вікторія ГУМЕНЮК

***

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0