П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Спортивний щоденник
ЖИТТЯ В РИТМІ СПОРТУ

Вінниччина завжди була багатою на спортивні таланти. Наші земляки осягали вищі спортивні вершини в олімпійському русі, піднімалися на п’єдестали пошани під час чемпіонатів Європи та Світу, організовували масовий фізкультурний рух на теренах краю.

У різні періоди на теренах краю жили, змагались, добивались високих спортивних злетів сотні вінничан: всесвітню славу здобула чемпіонка світу 1914 р. з жіночої боротьби Марія Ковач, чемпіон світу 1906 р. з класичної боротьби Василь Соловйов-Куценко, багаторазова чемпіонка СРСР з плавання Марія Гавриш. Вінничани Юля Рябчинська (1972), Петро ...
Читати далі...
.

 

Євген ХОМИН: «Я ПРОСТО НАСОЛОДЖУЮСЯ СВОЄЮ СПРАВОЮ»

Найкраща здобич «вінницького вовка»: відверте зізнання

Тренер команди з американського футболу «Вінницькі вовки» – про улюблену справу, дитячу мрію обрати фах будівельника і розвиток досить нового виду спорту в рідному місті.

– Скільки часу ви працюєте тренером «Вінницький вовків»?

– Важко сказати &laqu ...
Читати далі...
.

 

ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ 2015

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбувся ІІІ Фестиваль «Кращі спортсмени 2015 року». Вітальними словами свято розпочали ведучі Олександр Ярошенко та Світлана Назарчук, які запросили до виступу декана-директора інституту фізичного виховання і спорту, доцента Володимира Яковліва.

У Вінницькому педуніверситеті славні традиції має спортивна акробатика. Для нагородження спортсменів-акробатів було запрошено Марину Шевчук – викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання, заслуженого майстра спорту України зі спортивної акробатики. Нагороди отримали: Діана Панчук (2 курс), Анастасія Василенко (1 курс), Світл ...
Читати далі...
.

 

У ШЕРЕНГУ ШИКУЙСЬ!

8 грудня в Інституті фізичного виховання і спорту відбулося спортивне свято «Веселі старти» серед студентів 1 курсу. У змаганнях взяли участь 4 команди: «Асорті» (капітан Богдан Цуркан), «Спортсмени-рекордсмени» (капітан Ярослав Кондрацький), «Спарта» (капітан Мар’яна Сенів), «Панда»(капітан Владислав Корженко).

До суддівської колегії увійшли: головний суддя, доцент Т. М. Чернишенко, викладач, тренер Н.С. Свірщук та старший викладач Л.М. Шевчук. Було проведено п’ять естафет, в яких усі команди показали свою фізичну підготовку, вправність, спритність, вміння та навички. ...
Читати далі...
.

 

ШАХОВЕ ПРОТИБОРСТВО

У Вінницькому педуніверситеті відбувся шаховий турнір, участь у якому взяли 20 осіб (кожен зіграв по 7 ігор).

У результаті протиборства 1 місце виборов студент інституту математики, фізики і технологічної освіти Дмитро Адамчук, який отримав у дарунок новий шаховий набір.

Другу сходинку очолив студент інституту педагогіки, психології і мистецтв Богдан Гаврилишен, котрому презентували смачний торт й абонемент до спортивного клубу «Максимус».

 

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0