Вівторок ,16.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Спортивний щоденник
КАТЕРИНА ШИМКО ПЕРЕМОГЛА НА КУБКУ З КІКБОКСИНГУ

28 листопада у місті над Бугом пройшов відкритий Кубок із кікбоксингу за версією WAKO. У змаганнях взяли участь більше 40 спортсменів Вінниці, а також гості з Могилів-Подільського.

 Популяризація кікбоксингу, пропаганда здорового способу життя, патріотичне виховання молоді – основна мета проведення турніру. Учасники, які зайняли перші місця, потрапили до збірної міста з кікбоксингу і вже у січні будуть представляти Вінницю на обласних змаганнях.

Безкомпромісні поєдинки проходили в спортклубі «Сакура». На ринг виходили як наймолодші, так і дорослі. Серед учасників була й студентка напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» Вінницького педуніверситету Катерина Шимко ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК

Днями у спортивному залі Вінницького педуніверситету відбулися змагання з баскетболу між командами Вінницького державного педагогічного університету та Вінницького технічного коледжу.

Команди були рівні силами, але баскетболісти педуніверситету вирвалися вперед і здобули перемогу з рахунком 63:46. Майстерною грою виокремилися такі учасники: Максим Кобилянський – 19 очків, Євгеній Дудник – 18, Олексій Немикін – 9, Владислав Корженко – 7, Вадим Ковальов – 6, Максим Кліманчук – 4.

Анастасія ЧЕРНИШ

***

Всесвітній день дзюдо. Це свято є новим, а започаткувала його Міжнародна федерація дзюдо. Цього дня у всьому світі проводяться тематичні заходи, майстер-класи, спільні тренування, показові виступи для новачків та юних дзюдоїстів.

При ...
Читати далі...
.

 

«ВИННИЦКИЕ ВОЛКИ» - СУПЕРКОМАНДА ПО АМЕРИКАНСКОМУ ФУТБОЛУ

Команда «Винницкие Волки» была основана в 1996 году Олегом Фоминым и Игорем Авдеевым. Олег Березовский создал Винницкую федерацию американского футбола (ВФАФ). Команда не была профессиональной, и содержалась благодаря финансированию Винницкого областного совета и президента ВФАФ.

Касаемо самого вида спорта и его развития в Украине, то ситуация конечно же желает лучшего. Все соревнования проводятся под эгидой Национальной Федерации Американского Футбола Украины. Главная цель её деятельности – содействие в развитии и популяризации американского футбола на Украине. НФАФУ занимается организацией игр чемпионата Украины, организует игры сборной страны, также занимается развитием де ...
Читати далі...
.

 

«ДНІПРО» ПРИДБАЄ РОДРІГЕСА

23-річний аргентинський півзахисник Сантоса Патрісіо Родрігес потрапив у сферу інтересів дніпропетровської команди. Про це повідомляє ukrainefootball.net.

Зазначимо, що чинний контракт аргентинця з бразильським клубом розрахований ще на 3 роки, і щоб підписати талановитого півзахисника, керівництву «Дніпра» доведеться заплатити не менше 5 мільйонів доларів.

Патрісіо Родрігес відомий як атакуючий півзахисник, зда ...
Читати далі...
.

 

Healthy NEWS

З останнього тижня березня до початку квітня тривала ІХ літня Універсіада України. Проводилися зональні змагання з баскетболу серед жіночих команд. Було сформовано 3 зони по 5 команд з 15 ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації. Команда ВДПУ потрапила до Центральної зони, де зіграла з командами Дніпропетровська, Житомира, Хмельницького та Києва. В змаганнях брали участь: Катерина Щерба (ІФВіС, 1 курс), Марія Муляр (ІФВіС, 1 курс), Наталія Стельмах (ІФВіС, 1 курс), Христина Сороченко (ОКР «спеціаліст») та Оксана Марцинюк (ПГФ, 3 курс). Тренер команди – старший викладач кафедри спорту та спортивних ігор Тетяна Вознюк.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0