Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Вересень » 28 » СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ ПОБУВАЛИ НА REX-2016

20:54
СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ ПОБУВАЛИ НА REX-2016


У кожного свої асоціації з першим місяцем осені. Для когось – це початок навчання, зміни в погоді, аромати яблучних пирогів та міцної кави. Рекламісти ж не можуть уявити вересень без Міжнародної виставки реклами і маркетингу – REX. Традиційно серед відвідувачів цього форуму, що проходить столиці, є і студенти напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» (гр. 3РЗ) Вінницького педуніверситету.

REX–2016 тривав упродовж трьох днів. 20 і 21 вересня обмінювалися досвідом представники різних рекламних фірм чи організацій, працівники маркетингових структур,фахівці з поліграфії, а 22 числа двері «КиївЕкспоПлаза» було відкрито для студентів, майбутніх рекламістів, маркетологів й дизайнерів.

Окрім представлення вже звичних фірм, таких як Wolf printing house, Ukraine Djerela, RIVIERA ART, Media Smart Group цьогоріч з'явилися нові – Прянична майстерня «СмакоТая» (найбільший виробник сувенірних пряників в Україні), Український корпоративний одяг й HeshPrinter. Останній, до речі, мав найбільшу популярність серед молоді і зібрав біля свого презентаційного стенду найзапекліших користувачів соціальних мереж.

Паралельно з виставкою функціонувала спікер-зона, де усі охочі мали змогу послухати лекції на такі теми: «Проблеми ринку, шляхи їх розв’язання, перспективи і можливості» (О. Борис, президент УАВІ), «Зовнішня реклама та ідентифікація: проблеми і перспективи регулювання» (О. Плива, експерт Програми USAID «ЛЕВ», Л. Чорній, експерт Програми USAID «ЛЕВ», К. Карасик, компанія «Елефант»), «Стандарти, презентація класифікатора термінів візуальної індустрії» (А. Плугатирьов, компанія «Мандарин»; О. Демченко, компанія Bon Sens).

Особливістю REX–2016 стало те, що студенти вільно спілкувалися з представниками провідних фірм України, цікавилися специфікою їхньої діяльності й створювали плани реальної співпраці вже на найближчу перспективу.

Дарина ДІДИК


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 377 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0