П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 14 » СТУДЕНТИ СВЯТКУВАЛИ І ЗМАГАЛИСЬ

18:06
СТУДЕНТИ СВЯТКУВАЛИ І ЗМАГАЛИСЬ


Змагання, присвячені Дню фізичної культури і спорту, відбулися на спортивному майданчику університету. Учасники з семи факультетів і навчально-наукового інституту мали змогу продемонструвати вміння у футболі, баскетболі, волейболі.

На запрошення ректора Наталії Лазаренко до педуніверситету завітала майстер спорту міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учасниця XXXІ Олімпійських ігор у м.Ріо-де-Жанейро, випускниця нашого ВНЗ Світлана Ахадова.

Піснями й танцями підтримували учасників артисти ВНЗ: Олена Шинкар, Анастасія Каліцинська, Катерина Гладка, Аліна Покотинська. Під керівництвом доцента кафедри фізичного виховання Бориса Максимчука техніку дзюдо демонстрували студенти й випускники університету. Всі охочі могли взяти участь у спільній розминці, яку провела доцент кафедри фізичного виховання Оксана Швець.

Із нагоди Дня фізичної культури і спорту нагороджено грамотами університету та подяками викладачів: Михайла Лозовика, Володимира Яцка, Михайла Черниша, Оксану Євтєєву, Бориса Максимчука.

Журі підрахувало бали й оголосило результати змагань. У секції з волейболу: І місце – «Гепарди», ІІ місце – «Зірки», ІІІ місце – «Дружба», ІVмісце – «Бананчики»; у секції з баскетболу: І місце – «Кентаври», ІІ місце – «Пиріжок», ІІІ місце – «Ніка», ІV місце – «Блискавка». Про нагородження та солодкі подарунки для всіх учасників подбали представники профспілкового комітету.

Анастасія КОЗОРОЗ


Категорія: Спортивний щоденник | Переглядів: 362 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0