П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Таїна фаху
«ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ»: ЕПОХА ТЕЛЕБАЧЕННЯ УКРАЇНИ

Чудова можливість поринути в творчо-виробничу атмосферу Першого національного телеканалу випала студентам-журналістам. 9 жовтня вже о п'ятій годині ранку група другокурсників дружно їхала електричкою за маршрутом Вінниця – Київ. Столиця зустріла теплою та сонячною погодою, тож гарний настрій був гарантований.

Перше, що вразило усіх – велика територія та приміщення телеканалу. Одразу привернула до себе увагу невеличка капличка. Вже потім дізналися, що побудована вона в пам'ять зруйнованих радянською владою могил на старому єврейському кладовищі.

...
Читати далі...
.

 

УЧИТЕЛЮ ВКЛОНЯЮСЯ ДОЗЕМНО!

Щороку осіння золота пора дарує нам день, сповнений незабутніх спогадів і вражень про роки навчання і, передусім, глибокої вдячності нашим першим вчителям, мудрим наставникам, досвідченим педагогам. Кожен із нас, хоч би якого віку й суспільного становища він досяг, неодмінно згадає у цей день рідну школу, вчителів, перебере у пам’яті педагогів, чиє слово з університетської кафедри сприймав як одкровення.

В усі віки наш народ шанував і возвеличував світочів знань і прогресу, самовідданих хранителів і творців інтелекту, провідників правди, моральних чеснот і носіїв добра. Чи не тому, знання одержані в школі, вищому ...
Читати далі...
.

 

ВЕРЕСЕНЬ КЛИЧЕ ЗА ПАРТИ

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. 

Офіційно за даними проекту DilovaMova.com, як державне свято і пам’ятний день, День знань був затверджений в СРСР ще з 1980-го року, Указом Президії Верховної Ради Радянського Союзу від 1-го листоп ...
Читати далі...
.

 

І ХАЙ НЕ КАЖУТЬ, ЩО СЕЛО ВИМИРАЄ!

У рамках проекту «Один день у селі» першокурсники напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситу відвідали декілька сіл Барського району.

Першою зупинкою маршруту стала Гаївська ЗОШ I-II ст., де екскурсанти смачно поснідали, а також оглянули примі ...
Читати далі...
.

 

ВЕСЕЛЕ ТА ЦІКАВЕ ЛІТО В «МАЯКУ»

Ласкавим промінням сонечка, галасливим шумним натовпом, привітними усмішками та з блиском в очах – так зустрів нас ЛОСК «Маяк» – дитячий табір, який вже не один десяток років радує підростаюче покоління. Затишна місцина навколо соснового лісу, мальовничі береги Бугу, що так захоплюють своєю красою – всі ці прекрасні умови для відпочинку, створив персонал оздоровчо-санаторного комплексу.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0