П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Листопад » 12 » ВІДЕОБЛОГІНГ – ТЕЛЕБАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО?

16:48
ВІДЕОБЛОГІНГ – ТЕЛЕБАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО?


XXI століття ­­– період прогресивного розвитку інноваційних технологій. Змінюється життя й люди, їхні вподобання і пріоритети.

Кожен прагне йти в ногу з часом, аби не втратити зв’язок із світом сучасних тенденцій. Виникає чимало нових сфер, які донедавна навіть уявити було неможливо. Молодь шукає новинки, аби цікаво проводити вільний час.

Надзвичайно великої популярності досягнув відеоблогінг. Це своєрідна форма веб-телебачення, яку здебільшого містить YouTube.

Нині блогінг не поступається телебаченню, а відеоблогери намагаються конкурувати з медійниками за визнання їх об’єктивним каналом інформації. «Блогерам довіряють, тому що вони відверті, у них немає редакторів»,– вважає керівник команди YouTube в Україні, Росії та Італії Анна Граділь.

Встановлено, що 80% українців заходять на платформу YouTube щомісяця, з них 50% – щодня. Близько 70% у віці 16-20 років заходять на сайт щоденно. Зростає кількість музичного, розважального, гумористичного, новинного контенту. Більшість глядачів мають на меті відпочити, розважитися, отримати нову інформацію, поповнити багаж знань. Відеоблогери знімають все, яким воно є насправді, тому фанати вважають їх не суперзірками, а друзями.

Стверджують, що YouTube – набагато ширша платформа користування на відміну від телевізійного мовлення, однак не менш популярними є окремі професійні телепередачі, які також обожнюють глядачі. Суспільство навряд чи зможе відмовитися від кожного з цих каналів інформації.

Важко уявити зникнення якісних телепрограм, документальних фільмів і журналістських розслідувань. Блогер не завжди може дозволити собі, наприклад, відвідати різні країни заради отримання нових важливих відомостей. ЗМІ мають можливість транслювати свій продукт на YouTube. Крім того, сьогодні навіть прямі трансляції доступні як для блогерів, так і для мас-медіа.

Юлія ЯКИМОВА

 


Категорія: Актуально | Переглядів: 471 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0