Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 7 » ВИЙТИ ЗА МЕЖІ БУДЕННОГО

21:05
ВИЙТИ ЗА МЕЖІ БУДЕННОГО


Несприятливі погодні умови не стали на заваді студентам Вінницького педуніверситету запастися хорошим настроєм і прагненням до перемоги. У квесті «За межами» взяли участь 7 команд: «Чемпіони», «Пельмені», «Покемони», «Ми зверху», «Коліжанки», «Wearefresh» та «Cleverowls».

Всім учасникам роздали браслети кольору їх колективів.

Модератор змагань, заступник голови профкому ВНЗ Олена Граматович  привітала всіх зі святом, побажала успіхів, сил і натхнення. Конкурсанти вирушили на пошук пригод.

За словами учасників, найбільше сподобалося випробування «Рятівники», де потрібно було пройти на лижах навколо клумби. Глядачі також мали змогу повеселитися, спостерігаючи за виконанням завдань. Вперше локації було розташовано поза територією університету, тому захід виявився набагато цікавішим у порівнянні з попередніми роками.

Організатори вигадали додатковий  конкурс «Селфі», за умовами якого гравці мали зробити фото на кожній локації та завантажити їх у соціальну мережу для отримання додаткових балів, а  також  відео, на якому перехожі розповідали скоромовки. Результати конкурсу стали відомими 15 листопада. Переможці отримали призи від спонсорів квесту: фітнес-клубу «Арена», школи іноземних мов «Hogwarts», мережі магазинів «Максимус» та «FitCurves».

За підсумками, третє місце здобула команда «CleverOwls». Друге –  дісталося «Чемпіонам». Їм подарували сертифікати на відвідування батутів. Перемогу вибороли представники команди «Пельмені», які отримали медалі та дипломи.

Ірина КАЛЬЧЕНКО


Категорія: Місто | Переглядів: 439 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0