П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Жовтень » 23 » ВІННИЦЬКИЙ ПЕДУНІВЕРСИТЕТ ЛІДЕР ЗІ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ

14:22
ВІННИЦЬКИЙ ПЕДУНІВЕРСИТЕТ ЛІДЕР ЗІ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ


Студентські олімпіади, конкурси, робота над науковими дослідженнями розвивають креативне мислення, індивідуальні здібності й творчий підхід до сприйняття знань.

МОН України оприлюднило рейтинг ВНЗ за підсумками науково-дослідної роботи у 2016-2017 н. р. Зокрема, Вінницький педуніверситет посів I місце за результатами конкурсів і III – олімпіад, що стало найкращим здобутком серед усіх педагогічних вишів країни.

Як повідомила проректор з наукової роботи, проф. Алла Коломієць, минулий навчальний рік ознаменувався високою активністю вихованців університету в різноманітних заходах.

У рамках Всеукраїнської студентської олімпіади 55 студентів взяли участь у 23 олімпіадах з різних спеціальностей та навчальних дисциплін, виборовши 10 нагород різного ґатунку, зокрема з хімії, фізики, української мови та літератури, географії, політології, теоретичної та прикладної психології, технологічної освіти, англійської мови та літератури, журналістики.

Укотре збірна вишу стала найкращою командою серед педагогічних ВНЗ на XV Всеукраїнському студентському турнірі фізиків. Дипломи переможців і призерів вихованці університету отримали за результатами Міжнародного конкурсу з web-дизайну та комп’ютерної графіки, фінального етапу ХVІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017», VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та XVIІ Міжнародного конкурсу у галузі українознавства на здобуття премії імені Ковальських.

Цьогоріч на базі Вінницького педагогічного провели Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Математичних наук» та ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Українська мова». Наукові форуми пройшли на високому організаційному та методичному рівнях. Загалом у всіх міжнародних і всеукраїнських студентських наукових олімпіадах, конкурсах і турнірах завойовано 51 призове місце, що є найкращим показником за всю історію педуніверситету.

Ірина БОГАЧУК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 659 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0