П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Січень » 12 » ВОЛОДАРІ ІНТЕРНЕТУ

16:55
ВОЛОДАРІ ІНТЕРНЕТУ


У всьому світі люди тішаться домашніми улюбленцями та публікують їхні кумедні світлини й відео в соціальних мережах.

Утім дехто з чотирилапих має значно більшу популярність, ніж їхні пухнасті товариші.

Ми вирішили підняти вам настрій, тому зібрали найвеселіші та найцікавіші історії ТОП-котів інтернету.

 

ГРАМПІ

Завдяки незвичній зовнішності найпопулярнішим став кіт з блакитними очима та темними вухами Грампі («Сердитий кіт»). За словами власниці, через вроджену карликовість та неправильний прикус кішка постійно виглядає невдоволеною чи засмученою.

Свою популярність Грампі отримала понад два роки тому, коли брат власниці опублікував світлину з сердитим котом на сайті «Reddit». Після цього в незвичайної тварини з’явилася армія фанів: акаунт Грампі у Facebook має більше семи мільйонів підписників, в Instagrаm за нею стежать майже півмільйона фоловерів, а в Twitter – близько 250 тисяч фанатів.

Кицька також з’явилася на обкладинках відомих друкованих видань, зокрема «Wall Street Journal». Також сердита мордочка Грампі «засвітилася» серед тисяч мемів та фотожаб, а також у рекламі корму для тварин.

АТЧУМ

Популярність мережевого корифея Грампі потроху відвойовує французький суперволохатий кіт Атчум. Він має гормональний розлад – гіпертрихоз, тому в нього значно довші вуса та шерсть, ніж в інших чотирилапих.

Атчум вже встиг завести сторінки з 30 тисячами підписників у Facebook та 20 тисячами прихильників в Instagrаm. Окрім цього має офіційний сайт та обліковий запис на відеохостингу YouTube.

Статті про онлайн-зірку з’являлися в багатьох відомих світових виданнях, зокрема на шпальтах «People» у рубриці про тварин.

ГАМІЛЬТОН

Серед топових тварин мережі опинився і вусатий кіт-хіпстер Гамільтон. Дві білі плямки на його мордочці нагадують закручені вуса, які свого часу були напрочуд популярними серед модників. Господар Гамільтона знайшов його на вулиці в Сан-Франциско й закохався в незвичну зовнішність вусаня.

У Facebook котом-хіпстером цікавляться понад 100 тисяч людей. А в Instagram – 180 тисяч підписників. Власник кота, комік Джей Соун навіть жартома заявляв, що ніколи не зможе конкурувати з вусами свого улюбленця.

СЕМ

Справжньою зіркою став американський кіт зі смішними бровами на прізвисько Сем. Ще кошеням-безхатьком він застряг між двома будинками в Нью-Йорку. Протягом чотирьох днів добрі люди намагалися нагодувати та напоїти тваринку. Тоді господарі одного з будинків вирішили прихистити її. Назвали пухнастика Семом – на честь кота художника Енді Уорхола.

Господарі Сема ведуть сторінки улюбленця у Facebook та Instagram, які вподобали понад 650 тисяч шанувальників. Його світлини друкувалися у відомих виданнях усього світу, а незвична мордочка Сема прикрасила не одну благодійну кампанію зі збору коштів на притулки для тварин.

ЛІЛ БАБ

Особлива зовнішність притаманна й американській кішці на прізвисько Ліл Баб, яка народилася з вродженою карликовістю. У тваринки дуже короткі лапки, немає зубів, тому постійно звисає язик. Крихітка Ліл не може бігати і стрибати, однак завдяки турботливим господарям почувається прекрасно.

Американець Майк Брідавскі прихистив незвичайну кішку і зробив її популярною. Тваринка знімалася в документальному фільмі «Ліл Баб і друзі» разом із кицькою Грампі. Також у Ліл є акаунти в соціальних мережах і персональний сайт.

Власник чотирилапої з користю використовує її славу та збирає гроші на благочинність. Завдяки Ліл Баб вдалося одержати 100 тисяч доларів для безпритульних та хворих тварин.

Анастасія ФЕДОРУК

 


Категорія: Різне | Переглядів: 615 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0