Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Травень » 10 » ЗАПАХ ВЕСНИ БЕНТЕЖИТЬ ДУШУ

20:06
ЗАПАХ ВЕСНИ БЕНТЕЖИТЬ ДУШУ


Весна - це ковток свіжого, тeплого,наповненим запахом ранніх квітів повітря. Це пора,коли люди скидають із себе важкі пуховики і,здається, наче камінь з душі впав.

Це час, коли ти чуєш цвipінькання перших пташечок, що прилетіли з далекого півдня і розумієш, що ось вона вже стоїть на порозі, підморгуючи зимі, так сказати м'яко натякає що її зірковий час уже пройшов і пора звільняти місце для нової зірки-весни.

Цієї пори немов пробуджуєшся, перебираєш та складаєш пополичках свої думки. Ти оживаєш після холодної зими. Радієш, коли бачиш маленький кущик трави. Приємно їхати додому, коли ще світло, слухати улюблену музику та носолоджуватись неперевершеним краєвидом з вікна.

Так добре після пар пройтись по парку з ароматною кавою, слухачи музику вуличних музикантів та тихенько підспівувати їм, звичайно ж не попадаючи в ноти, але це не важливо, адже ти насолоджуєшся цією піснею, цією грою, цією атмосферою, цією кавою, цим життям. І на душі стає так тепло та затишно,усі негаразди одразу відходять на другий план, тому що в цей час є тільки ти і, здавалося б, звичайна, та водночас така чарівна весна, яка надихає на нові вчинки, почуття, зізнання в коханні, написання віршів, творів та просто відчуття гармонії.

А яке ж вечірнє небо навесні! Немов дитина пролила ненароком фарби і вони злились у незвичайні відтінки від ніжно рожевого, який плавно переходить у вогняно жовтуватий колір, до ніжно голубого з невеличкими хмаринками,які розсіялись по всьому просторі. Ти йдеш і просто кайфуєш від усього, що навколо тебе і розумієш,що життя прекрасне і треба шукати щастя в деталях.
Радій по-дитячому сонцю, першим квітам, обіймам дорогих серцю людей, будь щирим і не стримуй емоцій, займайся улюбленою справою удосконалюй своїм можливості, удосконалюй себе.

Леся БОМКО

Фото Ольги ШЕВЧУК

 


Категорія: Література | Переглядів: 542 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0