Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 7 » ЗАТАМУВАВШИ ПОДИХ ПЕРЕД ЕКРАНОМ…

21:13
ЗАТАМУВАВШИ ПОДИХ ПЕРЕД ЕКРАНОМ…


Прем’єри, яких варто чекати у 2017

Щороку кінематограф тішить глядачів, демонструючи щось захопливе, цікаве та красиве. При перегляді деяких стрічок відчуваєш, як переповнюють емоції: від дитячих радощів до всепоглинаючої депресії. Кров то холоне, то насичується адреналіном.

Не дивно, що кіномистецтво стало невід’ємною частиною життя кожної людини.

Минулий рік виявився досить неоднозначним для кіноіндустрії, та, зважаючи на численні відеоматеріали, 2017-ий вже готує розмаїття фільмів на будь-який смак. Частина з них варта щонайменше попереднього ознайомлення.

Містичний трилер «Ліки від щастя» вабить не тільки таємничою атмосферою, а й мальовничими панорамами, краса яких сподобається кожному, хто має сміливість називати себе естетом. Сюжет розповідає про молодого працівника, що вирушає на швейцарський спа-курорт з метою знайти свого керівника. Незабаром герой дізнається, що останній зник. І, на жаль, це не єдине жахливе відкриття, яке доведеться зробити.

Гостросюжетний фільм жахів «Спліт» вартий перегляду хоча б тому, що актор Джеймс Мак-Евой грає персонажа з розладом особистості. Він має вжитись аж у 23 образи. За сюжетом головний герой викрадає трьох дівчат і утримує їх у полоні. З часом жертви починають розуміти, яка страшна доля незабаром їх чекає.

Супергеройська кінострічка «Лоґан: Росомаха» поставить крапку в історії славнозвісного Росомахи, чия харизма та брутальність підкорила серця тисяч поціновувачів жанру. Цього разу вже пристарілий Логан доглядає за Чарльзом Ксав’єром, допоки їхній спокій не руйнує поява невідомої юної мутантки, яку переслідують злодії. Героям доводиться вплутатись у небезпечну гонитву, під час якої не всім пощастить залишитися живими.

Науково-фантастичний бойовик «Вартові галактики 2» поверне на великі екрани ексцентричну команду «Вартових галактики», щоб розгадати таємницю походження Пітера Квілла. Чарівна суміш із неповторних персонажів, жартів на межі провалу та привабливого візуального ряду оригінальної картини має подвоїтися та залишити глядачів у захваті.

Фентезійний вестерн «Темна вежа» знімають за серією однойменних романів культового письменника сучасності Стівена Кінга, що неодмінно є хорошою новиною як для любителів кіно, так і книг. Оригінальний сетинг та захоплива історія про пошуки центу Всесвіту неабияк інтригують, тому при очікуванні варто прочитати оригінальні видання.

Пригодницький фільм «Король Артур: Легенда меча» знову воскресить брутальну, героїчну легенду про Короля Артура та його Ескалібур. Зануритись у часи, коли всі битви відбувалися на гострих як бритва мечах, допоможе революційний сюжет, чорний гумор та довершена постановка яскравих сцен, за які відповідає відомий режисер Гай Річі.

Військова драма «Дюнкерк» може не тільки стати типовим представником популярних фільмів про Другу світову війну, а й розповісти зворушливу історію порятунку більше трьохсот тисяч солдатів під час Дюнкерської операції. Збагачення запасу історичних знань глядачів, максимальний реалізм, безнадійність та непідробна напруга гарантують успіх картині геніального режисера Крістофера Нолана.

Бойовик «Форсаж 8» чудово доповнить вечір шумній компанії друзів, що вирішили відпочити після навчання чи роботи та посміятися з абсурдного гумору та несерйозних, а іноді навіть фантастичних подій. У восьмій частині йдеться про перехід Домініка Торетто на темну сторону та зраду своєї команди й сім’ї.

Пригодницький фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» продовжить розповідь про культові пригоди капітана Джека Спарроу, за яким тепер полює команда примарних піратів на чолі з його давнім ворогом капітаном Салазаром. Примітно те, що за манерою, постановкою та атмосферою п’ята частина франшизи часто відсилається аж до першої, що навіює ностальгію та змушує переглянути попередні стрічки ще раз.

Євгеній ГУСЄВ

 


Категорія: Стоп-кадр | Переглядів: 484 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0