Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Листопад » 10 » ЖИТТЯ В ГУРТОЖИТКУ: НАГОРОДА ЧИ ПОКАРАННЯ?

20:16
ЖИТТЯ В ГУРТОЖИТКУ: НАГОРОДА ЧИ ПОКАРАННЯ?


Гуртожиток – це місце, де минають студентські роки, зявляються нові друзі, знаходять перше кохання. Тут потрібно ділитися кімнатою та їжею, рятувати одне одного конспектами, мінятися одягом задля вдалої вечірки чи побачення подруги. Постійно зайняті плити на кухні, а музика сусідів лунає гучніше, ніж власні думки. Завжди весело, тому не залишається часу на нудьгування.

Хтось задоволений тим, що мешкає у гуртожитку, а інші скаржаться, щоранку прокидаються ледь не зі сльозами на очах та думкою: «Хочу додому». Скажу із власного, невеликого досвіду, що життя в гуртожитку – це круто. Насамперед як чималий досвід, перший крок у самостійне життя, тому що повністю відповідаєш за свої вчинки. Звісно, спочатку важко. Знайомство із сусідами, постійна метушня на коридорах, проблеми з водою, та ще й їсти тепер потрібно готувати самому, прати речі. А як вчити пари, коли твоїм друзям по кімнаті зовсім не до навчання?

Хоча, до всього можна звикнути,  щось змінити і поглянути з іншого боку, бо гуртожиток – це справжній «парк розваг». Тут живуть різні люди: від тих, які вміють грати на гітарі, співати, танцювати до тих, хто полюбляє азартні ігри. Ще веселіше буде, коли всі опиняться в одній кімнаті. Тоді декілька годин веселощів і приємного відпочинку гарантовано.

Із кожним днем все більше звикаєш до нового життя. Ліжко здається зручнішим, а дитячі голоси, що лунають за вікном із дитячого садочка перестають дратувати. Ти радо вітаєшся зі знайомими на поверсі, бажаєш хорошого дня вахтеру, радісно біжиш після пар у кімнату і усвідомлюєш, що вдома. Саме тоді зрозумієш,  що гуртожиток – це нагорода, тому що студентські роки бувають лише раз у житті.

Ольга КРУПКО


Категорія: Гумор | Переглядів: 592 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0