П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Липень » 11 » ЖУРНАЛІСТИ І СУДДІ: ЕФЕКТИВНІСТЬ ВЗАЄМОДІЇ

23:26
ЖУРНАЛІСТИ І СУДДІ: ЕФЕКТИВНІСТЬ ВЗАЄМОДІЇ


13 червня 2017 року студенти-першокурсники Вінницького педуніверситету стали першими учасниками проекту «Суд очима майбутніх журналістів», що відбувся у Вінницькому міському суді. Зустріч розпочалась зі знайомства і вітального слова організаторів проекту – заступника керівника апарату Вінницького міського суду Вінницької області Руслани Федорової та прес-секретаря установи Ірини Лісінчук.

Майбутні мас-медійники відвідали відділ прийому та реєстрації вхідної кореспонденції, архів суду (одна з найбільших архівних установ судової системи України), дізналися про порядок зберігання та знищення судових справ.

Далі організатори проекту продемонстрували спеціальну апаратуру для проведення поза візуального допиту свідків та потерпілих. З майбутніми журналістами поспілкувалась керівник апарату Вінницького міського суду Вінницької області Неля Гудемчук, яка наголосила на тому, що взаємодія судів та ЗМІ має бути ефективнішою, ніж тепер.

Першокурсники стали також учасниками семінару-тренінгу «Судді та журналісти: ефективна взаємодія в сучасному інформаційному просторі», спікером якого була прес-секретар Вінницького міського суду, випускниця кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю ВДПУ ім. М.Коцюбинського Ірина Лісінчук. Вона розповіла студентам про етичні стандарти діяльності журналістів і суддів; особливості розгляду справ у залі судового засідання; як вести себе під час інтерв’ю з працівниками судової інстанції.

Насамкінець учасники мали змогу зустрітися із заступником голови суду Ярославом Іванченком, який вручив майбутнім медійникам сертифікати про участь у тренінгу-семінарі.

Руслана БОГАЦЬКА


Переглядів: 552 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0