Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Жовтень » 12 » ЗІ СТО П’ЯТОЮ СВЯТКОВОЮ ОСІННЮ

21:32
ЗІ СТО П’ЯТОЮ СВЯТКОВОЮ ОСІННЮ


Вінницький педуніверситет з ювілеєм вітають студенти й відомі випускники

Не кожному щастить відзначати 105-ліття, та наш педагогічний може похизуватися більш ніж віковим досвідом.

Усю велику родину вишу запрошено на святкування. Як відомо, жодне торжество не проходить без побажань.

Ми дізналися, чого зичать рідному педуніверситету.

 

Валерій Чалий (випускник історичного факультету, Надзвичайний і Повноважний Посол України у США)

«Вінницький педуніверситет – гарний фундамент для майбутнього життя. Окрім якісної освіти, тут вчать бути відповідальним, ініціативним, допомагають стати лідером. Атмосфера alma mater створює родинний затишок, оскільки всі добре знають одне одного й творять єдину спільноту, де кожен є важливим. Бажаю педагогічному нових перемог і можливостей для підкорення омріяних висот».

 

Наталія Добринська (випускниця інституту фізичного виховання і спорту, олімпійська чемпіонка)

«У педуніверситеті можна познайомитися з багатьма позитивними, розумними й талановитими людьми. Це світ, у якому знаходиш умови, щоб іти вперед і досягати поставлених цілей. Бажаю, щоб студенти та викладачі завжди знаходили компроміс та відповідально ставились до своєї праці».

 

Альона Кабалюк ( 4 курс, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«105 років – поважний вік. Бажаю педагогічному, щоб ця дата не заважала йти в ногу з часом. Нехай інноваційні рішення, ефективні навчальні програми та креативні ідеї допоможуть очолити рейтинг кращих ВНЗ не тільки Поділля, а й всієї України. Вірю, що дружньому колективу студентів і викладачів вдасться здійснити все задумане».

 

 

 

Надія Василевська (3 курс, ННІПППФВК)

«Дуже люблю наш університет, тому бажаю йому побільше наполегливих і вдячних студентів. Процвітання та розвитку в усіх напрямках. Хай абітурієнти обирають саме Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського».

 

 

 

Віталій Кандаєв ( 2 курс, ФФВС)

«Бажаю, щоб наш університет проіснував ще щонайменше вдесятеро більше років, ніж йому виповнилося. Впевнений, що він на це спроможний. Нехай завжди буде готовим взяти під свою опіку нових студентів».

 

 

 

Вікторія Озерна (2 курс, ФІМ)

«Педуніверситет став важливою частиною мого життя завдяки привітності й щирість працівників, затишності приміщень, запаху кави в буфеті, прагненню студентів вчитися й щодня пізнавати інші світи. Бажаю, аби все згадане тільки примножувалося. Хочу, щоб кожен пишався тим, що він працює чи навчається у педагогічному».

 

 

Анастасія Деркач ( 2 курс, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Зі святом, мій університете! Бажаю великого натхнення, наснаги, невтомного прагнення до пізнання нового та успіхів у роботі нашим прекрасним викладачам. Щоб із кожним роком чисельність студентів збільшувалися, а кількість пропусків зменшувалася».

 

 

 

Володимир Наконечний (3 курс, ФМФТ)

«Зичу нових досягнень усім факультетам й інституту. Бажаю, щоб натхненна праця викладачів сповна цінувалася державою і студентами. Хочу, аби молодь мала змогу реалізувати плани й бажання за підтримки ВНЗ. Хай із роками педагогічний стає кращим, бо він на це заслуговує».

 

 

 

Олександр Прибиш (2 курс, ФМФТ)

«Щиро вітаю колектив Вінницького педагогічного зі святом. Бажаю розвитку в усіх сферах, зокрема нових цікавих заходів, які підтримуватимуть на міському і загальнодержавному рівнях. Нехай досвід і професіоналізм, творчий й інтелектуальний потенціали викладачів надалі зміцнюють освіту в Україні».

 

 

 

Олександр Кузема (магістр, ФМФТ)

«Радію, що протягом років навчання в педуніверситеті я певною мірою сформувався як особистість. Хочу подякувати вишу за вірних друзів, яких доля допомогла знайти саме тут, та досвід, що загартував мене і перетворив із зеленого хлопчиська на справжнього чоловіка зі справжніми моральними цінностями й цілями на майбутнє. Та, звичайно, за безліч приємних моментів. Це залишиться зі мною на все життя. Дякую!».

Найкраще – це здійснення бажань. Нехай усе неодмінно втілиться в реальність. Атмосфера цьому сприяє. Загадаймо, щоб настрій святкової осені зберігся в наших душах на наступні роки.

Підготували Ольга КРУПКО,

Олександр КОНКОЛ

 


Категорія: Актуально | Переглядів: 648 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0