Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Вересень » 8 » ЗМІНИТИ ГАРДЕРОБ – ПОКРАЩИТИ ЖИТТЯ

20:14
ЗМІНИТИ ГАРДЕРОБ – ПОКРАЩИТИ ЖИТТЯ


Напередодні нового сезону всі модниці замислюються про оновлення гардеробу і невпинно вивчають «фешн-журнали».

Після того, як відгриміли покази мод на паризьких подіумах, критики виокремили одноголосне рішення щодо того, що буде модно восени 2017 року.

Вулична мода. Актуальні тренди вже кілька років поспіль «диктує» вулиця. Практичність і комфорт найчастіше стають запорукою успішності, краси та індивідуальності. 2017 рік – це насичений колорит найпопулярніших предметів гардероба, що комбінують оригінальний дизайн з цікавими ідеями.

У сучасному світі міський стиль став настільки універсальним, що багато відомих блогерів, стилістів використовують цей одяг не тільки в повсякденному житті. Унікальність напряму полягає у тому, щоб модниці спокійно змінювали діяльність упродовж дня, не перевдягаючись. Вуличний стиль 2017 року також можна назвати різноплановим. Нові тенденції пов'язують кілька напрямків в одному образі: кежуал і класика, романтик і гранж, етнос і чоловічі риси.

Спорт-шик. Чимало фахівців пропонують комбінувати жіночні, елегантні моделі з одягом спортивного крою. Наприклад, довга оксамитова сукня з кедами, романтична блуза з джинсами або класичні брюки з бомбером.

Вільний силует. Модно одягати відразу кілька великих предметів гардероба. Наприклад, сорочка-оверсайз, широкі штани, зверху – піджак або пальто чоловічого крою. Нарешті жінки отримали повну свободу в силуетах.

Етніка. Популярна для створення повсякденного образу. Актуальні принти у стилі американських індіанців. Не забудьте про бахрому й вишивку. Використовуйте натуральні тканини, складні фактури.

Міді та максі. Спідниці вище коліна вже не актуальні. Хіт сезону – середня довжина та сукні до підлоги. Ця тенденція простежується й для верхнього одягу.

Окрім трикотажних, шовкових, атласних, бавовняних тканин, цього літа будуть актуальними повітряний шифон і льон. Модні образи сезону можна буде збирати по частинах, які утворять елементи основного гардеробу. Саме такий підхід називають футуристичним. Поєднувати потрібно різноманітні пропорції, кольори, матеріали, розміри й форми.

Така в цьому сезоні вулична мода. Мабуть, нудно не буде, оскільки споглядатимемо всі стилі. А вам залишається тільки вибрати те, що найбільше до вподоби.

Анна МАРТИНЮК


Категорія: Місто | Переглядів: 491 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0