ОСТАННІ НОВИНИ |
16:31 ЖУРНАЛІСТИКА – КОМУНІКАЦІЙНА КУХНЯ | |
Кожна людина так влаштована, що постійно потребує новин, корисних або просто цікавих відомостей. На допомогу приходить спілкування з пресовим продуктом, радіо, телебаченням чи Інтернетом. Роль посередника у цьому процесі виконує журналіст. Це не лише професія, а, перш за все, любов до слова, внутрішній порив задовольняти цікавість, вести швидкий і динамічний темп життя, постійно бути на вістрі часу. Фах журналіста надає можливість стати особистістю, повністю реалізувати свої задуми, виявити усі природні таланти, якими б розмаїтими вони не були. Проте отримана освіта – ще не гарант успіху та довершеності. Потрібно постійно і наполегливо працювати над собою, удосконаленням свого письма, читати різну літературу. Допитливість, чесність та відповідальність – домінуючі риси характеру. А життєвий досвід, придбаний з роками, допомагає краще орієнтуватися у вирі подій, вибирати серед багатьох деталей найголовніші, втілювати міркування в точні і зрозумілі висловлювання. З часом створюється власний стиль викладення думок, свої методи збору інформації та способи спілкування з героями майбутніх публікацій. Журналістика – комунікаційна кухня. Споживач обирає матеріали собі до смаку, задовольняючи, таким чином, інформаційний голод. Яна СТРАТІЙЧУК | |
|
Всього коментарів: 0 | |