Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Музика
ДИРИГЕНТ — ЦЕ ВСЕ ВІДЧУВАТИ, ЗНАТИ, ВМІТИ

Важко визначити, яке почуття переважає, коли слухаєш гру оркестру чи граєш у ньому: естетична насолода чи гордість за прекрасного, талановитого та працьовитого диригента.

Для нас – це Ірина Єфименко, старший викладач кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Вінницького педуніверситету, яка нещодавно відзначила день народження.

Вона завжди знаходить час і місце, щоб порадити та підтримати. Не було жодного випадк ...
Читати далі...
.

 

МУЗИКА, ЩО ЖИТИМЕ ВІЧНО

Із нагоди 220-ї річниці від дня народження відомого австрійського композитора Франца Шуберта у Вінницькому педуніверситеті відбувся музичний лекторій.

На захід було запрошено викладачів факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв, а також всіх охочих доторкнутися до спадщини талановитого митця.

Глядачам представили найкращі зразки з творчого доробку автора у виконанні кандидата мистецтвознавства, страшого викладача кафедри музикознавства ...
Читати далі...
.

 

МАЙЖЕ ВЕСНА

Цьогоріч березень не тішить нас теплими днями, а сонцю вкрай закортіло «погратися в хованки». Тож усупереч холодній зимі, яка так не хоче відступати, на фонтанній площі Вінницького педуніверситету відбувся музичний флешмоб «А за вікном майже весна».

Організували захід студенти спеціальності «Музичне мистецтво» в рамках тижня музики.

Усі охочі вийшли на університетське подвір’я закликати в ...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР АНСАМБЛЮ «Mezzo Forte»

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету 22 березня відбувся творчий вечір вокального ансамблю «Mezzo Forte» факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха з нагоди річниці від дня заснування.

Ведуча заходу та художній керівник колективу Вероніка Ганай розповідала присутнім цікавинки з життя ансамблю, знайомила з творчістю, музичними смаками, розповідала курйозні випадки, що траплялися з дівчатами, ділилася найпотаємнішими секретами успіху. Учасниці гурту дуже різні, але їх об’єднує велике почуття – любов до музики.

...
Читати далі...
.

 

КОНЦЕРТ ІНДІЙСЬКОГО ТАНЦЮ

Із нагоди 25-ї річниці дипломатичних відносин Індії з Україною та 70-ї річниці незалежності Індії в актовій залі телерадіокомпанії «ВІНТЕРА» відбувся святковий концерт індійського танцю за участю класичного танцювального колективу «Відхи Лал» у стилі катхак.

Організатор свята – посольство Індії в Україні.

Студенти-журналісти Вінницького педуніверситету мали нагоду на кілька годин перенестися до чарівної й загадкової Індії. Від чималої кількості рухів, обертів і жестів та ще й у супроводі живої індійськ ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0