Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
ДЕНЬ СОБОРНОСТІ У ПЕДАГОГІЧНОМУ

В історії становлення незалежності України особливе місце посідає день 22 січня 1919 року, коли Директорія УНР проголосила Злуку всіх українських земель в єдину державу. З нагоди ювілею соборності у Вінницькому педуніверситеті згадували тих героїв, які сто років тому боролися за об’єднання українства, і тих, хто тепер захищає рідну землю на східному фронті Донбасу. День Соборності став приводом нагадати, що Крим та Донеччина – це Україна. Детальніше в сюжеті.

...
Читати далі...
.

 

НОВЕ БАЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Презентація концепції розвитку педагогічної освіти від генерального директора директорату вищої освіти і освіти дорослих Олега Шарова відбулася у Вінницькому педуніверситеті 22 березня.

На зустрічі були присутні освітяни Вінниці та Вінницької області, серед яких директори шкіл, коледжів, представники ректорату ВНЗ та керівники структурних підрозділів університету, професорсько-викладацький колектив, колеги з інших вищих навчальних закладів, студентська спільнота.

Розпочалася творча зустріч вступною промовою ректора ...
Читати далі...
.

 

ЗВИЧАЙНА ВОДА ЧИ АНТИДЕПРИСАНТ?

Чи знаєте, що задля подолання втоми й депресії, варто випити склянку простої води? Можливо, це звучить не надто переконливо, але не будемо суперечити істині.

Варто зазначити, що рідина нормалізує функцію кишечника та відновлює водний баланс організму. Незамінна, якщо прагнете зовнішньої та внутрішньої краси. Чисту воду потрібно пити під час прийому їжі, оскільки та ефективно засвоює жири.

Склянка теплого джерельного напою вр ...
Читати далі...
.

 

У ВІННИЦЬКОМУ ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «МОЛОДЕ ПЕРО – 2017»

День відкритих дверей на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю зібрав чимало гостей. Школярі, їхні батьки та вчителі мали змогу дізнатися про життя факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха Вінницького педуніверситету.

Завідувач кафедри, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Віталій Гандзюк розповів про діяльність професорсько-викладацького складу, навчально-виховний процес, наукову діяльність кафедри. Закцентував і на тому, що студенти мають змогу постійно удосконалювати знання та вміння, редагуючи власне видання «Студентсь ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0