Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Культура
У ХРАМІ ЦІМ, Є МІСЦЕ ВСІМ, ХТО ПИШЕ І ЧИТАЄ

Книгозбірні Вінницького педуніверситету виповнилося 105-ої річниці.

Почерпнути для себе щось нове і цікаве, зануритися у світ знань і науки, навчитися мислити чи просто пофантазувати – все це можна зробити за допомогою книги. Максим Рильський казав: «Книга – це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного».

Перші книги майстри слова писали від руки, використовуючи для цього різ ...
Читати далі...
.

 

МИСТЕЦЬКІ ПОСИДЕНЬКИ У ГАННИ СЕКРЕТ

Творча зустріч заслуженого журналіста України, кавалера ордена княгині Ольги, лауреата літературної премії імені Степана Руданського, засновника єдиного в Україні мистецького майданчика у сільській місцевості – «Театр на городі» Ганни Василівни Секрет відбулася 29 березня в актовій залі телеканалу «Вінтера». Вечір був присвячений закриттю авторської програми, що вийшла у світ 1992 року, гостями якої стало 2600 цікавих особистостей.

Ганна Секрет назвала імена тих, хто побував у неї на гостинах за час існування програми. Свічкою пам’яті вшанували імена тих, кого, на жаль, вже немає серед нас.

...
Читати далі...
.

 

«РОЗА ВІТРІВ» – ЛІДЕР «ХОРЕОГРАФІЇ УКРАЇНИ 2018»

Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс «Хореографія України 2018», участь у якому взяв танцювальний колектив Вінницького педуніверситету «Роза вітрів», проходив у Львові упродовж 24-25 лютого. Наполегливі географи підкорили журі своєю майстерністю та здобули перше місце.

Загалом на конкурс з’їхалося більше 60 колективів з усієї України. Вони виступали в різних жанрах та вікових категоріях. Студенти педагогічного продемонстрували таланти в жанрі «Народна стилізація», станцювавши карпатську сюїту «Водограй» та український н ...
Читати далі...
.

 

ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА 5 ХВИЛИН

Побачити в житті щось, що можна звести до жарту, – це велике вміння. Життя лише підтверджує, що великі жартівники є не просто блазнями, але й людьми, які мають великий і сильний розум. Ці риси цілком описують гравців команд КВН. Наш університет пишається такими двома.

– Я все ж віддам їх заміж, – обіцяє Владислав Хохлан, «новоспечений» учасник раніше дівочої команди КВК «Хочу заміж».

Близько двох рок ...
Читати далі...
.

 

ЕТНОТЕРАПІЯ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Майстер-клас із народної вишивки провела мисткиня Людмила Уладовська-Іванчук у навчально-науковій лабораторії з етнології Поділля Вінницького педуніверситету 12 грудня.

Відома у Вінниці дитяча лікарка презентувала студентам 1-го курсу заочної форми навчання кафедри дошкільної та початкової освіти власні живописні шедеври, що упродовж останніх восьми років виписувала голкою і ниткою на полотні.

Гостя розповідала ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0