Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Місто
ГЕНЕРАЛЬНЕ ПРИБИРАННЯ

Першокурсники спеціальності «Журналістика» ВДПУ ім. М. Коцюбинського разом із доц. Карасем М.А. взяли участь у традиційному передвеликодньому прибиранні від сміття околиці Вінниці.

Упродовж кількох годин студенти наводили лад на узбіччі в районі ВПЗ. Назгрібали цілі купи непотребу: пластикові та скляні пляшки, одноразовий посуд, упаковки від сигарет, одяг та навіть деталі від холодильника. Усе спакували в десятки мішків і завантажили на причіп сміттєвоза.

...
Читати далі...
.

 

ВШАНУВАЛИ КОЗАКІВ

Студенти-першокурсники 1ЖА групи разом із доцентом кафедри Сергієм Гальчаком побували на відкритті пам’ятної стели – меморіальної дошки кошовому отаманові Іванові Сірку на Кургані Козацької слави (вул. Київська – Гонти).

Подію присвячено вшануванню козаків Гетьманського округу УК і патріотам – Героям Небесної Сотні, представникам студентської молоді, яка у 2013-14 рр. відстоювала гідність держави на Майдані Незалежності в м. Києві.

...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ ВІННИЦІ: ЯК РОДИНА ПЕДАГОГІЧНОГО РОЗВАЖАЛА ГОСТЕЙ

Колектив Вінницького педуніверситету підготував концерт, театралізовані дійства, майстер-класи, спортивні ігри, виставки та найбільший герб міста Вінниця – не тільки «місто фонтанів», вишуканої архітектури та історичних пам’яток.

Це місто, де вирує щасливе життя, де кожен житель має змогу щодня насолоджуватись красою неймовірного краю.

Вінниця, немов заквітчана красуня-українка радо зустріла гостей 9 вересня, у 654-ий день народження. У святкуванні взяли участь перші особи держави – Президент України Петро Порошенко, Прем ...
Читати далі...
.

 

ЗМІНИТИ ГАРДЕРОБ – ПОКРАЩИТИ ЖИТТЯ

Напередодні нового сезону всі модниці замислюються про оновлення гардеробу і невпинно вивчають «фешн-журнали».

Після того, як відгриміли покази мод на паризьких подіумах, критики виокремили одноголосне рішення щодо того, що буде модно восени 2017 року.

Вулична мода. Актуальні тренди вже кілька років поспіль «диктує» вулиця. Практичність і комфорт найчастіше стають запорукою успішності, крас ...
Читати далі...
.

 

ЕКСКУРСІЯ ДО КУЛЬТУРНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ УКРАЇНИ

Визначні місця м. Києва відвідали студенти-журналісти 2 курсу із викладачем дисципліни «Газетно-журнальне виробництво», доцентом Максимом Карасем.

Екскурсію містом розпочали з Парку Вічної Слави, де другокурсники мали нагоду помилуватись зеленим ландшафтом та набережною Дніпра. Після того вирушили до Успенської Києво-Печерської лаври, оглянули територію, а також відвідали Музей книги та друкарства України.

Ознайомилис ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 10 11 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0