Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Література
«ЗУСТРІЛИСЬ ДВІ ЕПОХИ»

На факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха 19 березня відзначали день народження Максима Рильського та Ліни Костенко.

Студенти груп 3АУ та 3БУ разом із кандидатом філологічних наук, доцентом, завідувачем кафедри української літератури Ніною Степанівною Поляруш провели захід на честь українських митців.

Кожен охочий зачитав рядки з віршів поетів, зокрема декламували «Страшні сл ...
Читати далі...
.

 

«І ЗУСТРІЛАСЬ ПОЕЗІЯ З МУЗИКОЮ»

Зустріч з письменницею Галиною Рибачук-Прач відбулася в читальній залі бібліотеки у межах засідання клубу «Автограф». Учасниками заходу стали студенти педуніверситету, бібліотекарі, викладачі, а також поетеса, композитор й автор-виконавець Вероніка Остапчук, організатор спільноти «Імпреза» Ірина Федорчук.

Письменниця розповіла про свої збірки, а також продекламувала деякі вірші. Зокрема, творча праця «Герої Майдану» – присвята Небесній Сотні, яка складається з розповідей про кожного з них. Також авторка розповіла про серію власних дитячих збі ...
Читати далі...
.

 

«НАУКА ЯК МИСТЕЦТВО»

Презентація україномовного науково-популярного журналу «Куншт» відбулася у Вінницькому педуніверситеті. Випускові редактори Микола Рачок і Юлія Білоус представили сьомий випуск свого журналу на факультеті іноземних мов. Девізом презентації став слоган «Наука як мистецтво».

Микола розповів про історію створення й процес роботи команди над виданням. Коли з українського ринку зник «National Geographic», студенти третього курсу Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Т. Шевченка Ангеліна Безнесюк і Кирило Бескоровайний зрозуміли, щ ...
Читати далі...
.

 

РАДІОЖУРНАЛІСТКА ТІНА ГАЛЬЯНОВА ПРЕЗЕНТУВАЛА РОМАН «ХОДЖА»

Творчий вечір письменниці, радіожурналістки Тіни Гальянової та презентація її роману «Ходжа» відбулися у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені К.А.Тімірязєва 7 грудня.

На заході були присутні друзі та знайомі письменниці, які підтримували її в написанні роману (Михайло Каменюк, Ніна Гнатюк, Валентина Сторожук, Тетяна Яковенко, Зоя Тищенко, Любов Коваленко, Віктор Крупка), а також студенти-першокурсники спеціальності «Журналістика» Вінницького педуніверситету.

...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ІЗ КАТЕРИНОЮ КАЛИТКО

Відома поетеса, прозаїк та перекладачка Катерина Калитко завітала в гості до учасників літературно-мистецької студії «Вітрила» факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха 29 листопада.

Гостя розповіла про свою нову книгу «Земля Загублених, або Маленькі страшні казки» та творчість загалом.

Історії, що входять до книги, моторошні. Частина назви «Страшні казки» була придумана ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 8 9 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0