Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дозвілля
«МЕНЮ ЗАМОЖНИХ СТУДЕНТІВ» ВІД МИКОЛИ БАЮРКА

Традиційна рубрика «Кулінарні витребеньки» сьогодні представляє спогади про студентське меню голови первинної профспілкової організації Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Миколи Баюрка.

«Був у нас на геофаці такий викладач – Микола Верещагін. Жив у гуртожитку, – згадує Микола Васильович. – Так ось найбільше нам запам’яталися його смакові вподобання: брав скибку хліба, мастив варенням і клав шматочки… сала! І так їв!». Серед меню студентів тоді були популярними смажені на салі яйця й печена карто ...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕДНОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ (відео)

У День святого Миколая студентсько-викладацька родина кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького педуніверситету зібралася в Мистецькому центрі навчального закладу на феєричний передноворічний вечір.

Із 120 майбутніх мас-медійників та рекламістів, які здобувають вищу освіту на факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха, 80 % упродовж двох годин були артистами на сцені. Зокрема демонстрували свої всебічні таланти: співали, танцювали, ставили сценки, читали власну поезію, прозу, грали в КВН, показували відеосюжети, жартували, розважали ...
Читати далі...
.

 

ЄДНІСТЬ У РІЗНОМАНІТТІ

Звітний концерт факультету математики, фізики і технологій відбувся в Мистецькому центрі. Артисти на одній сцені об’єднали молодість і досвід, енергійність та стриманість.

Захід розпочали учасники тріо у складі Анатолія, Богдана та Олександра Остаповців. Після чого публіку веселили жартами та мініатюрами хлопці з команди КВК «5 хвилин».

Чарівним вокалом потішила глядачів кандидат педагогічних наук, доцент Аліна Воєвода. Танцювальну майстерність показала студентка-другокурсниця Вікторія Шатківська. Аліса Дяченко презентувала авторс ...
Читати далі...
.

 

РОЗВАГИ ПО-ВІННИЦЬКИ

Літній сезон фінішував, проте, сподіваємося, що на нас ще чекає бабине літо. У багатьох виникає запитання:«Як і де найкраще провести цей час?». Якщо ви не назбирали грошенят на відпочинок, не варто засмучуватися. Гарно відпочити можна… навіть не покидаючи надовго домівки.

Складіть список справ, які давно хотіли зробити, але ніяк не вистачало часу. Тримайте себе в тонусі, бігайте, катайтеся на роликах та велосипеді. Відвідайте музичний фестиваль, цікаву виставку або театр. Щодня займайтеся іноземною мовою, вдосконалюйте власний стиль. Подорожуйте: у рідному місті знайд ...
Читати далі...
.

 

УМАНЬ – МІСТО, ДЕ ПОТРІБНО ЗАГУБИТИСЯ

Щоб побачити справжнє трипільське поселення не треба повертатися в минуле, щоб прогулятися підземеллями монастиря – подаватися в ченці, щобпроплистирічкою Стікс – напрошуватися до Аїда на гостину.

«Ловите» будь-який транспорт за напрямком «Вінниця–Умань», встигаєте за три години дороги почитати книгу чи послухати музикуі… ви на місці. Ласкаво прошу до Умані!

Програма «UmanTra ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 16 17 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0