Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Обличчя
І. БУЙ: «ЗАЙМАЄШСЯ СПОРТОМ ПРОФЕСІЙНО, ВІН СТАЄ ЖИТТЯМ»

Ірина Буй – член Паралімпійської збірної України, чемпіонка світу, володарка Кубка світу, майстер спорту міжнародного класу з біатлону і заразом випускниця Вінницького педуніверситету.

Молода спортсменка поділилася з читачами газети «Педагог» біографією та історіями про підводні камені великого спорту.

...
Читати далі...
.

 

УЧИТЕЛЬСЬКЕ ЖИТТЯ ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ

Бути вчителем – хист, що спонукає творити людське бачення світу. Бути директором школи – талант, в основі якого вміння керувати, не схибити із напрямком, аби весь потік знань рухався в правильному руслі!

Одного весняного дня в селі Яришівка Могилів-Подільського району Вінницької області, коли небесна блакить була осяяна яскравим сонцем, на світ з’явилося дівча з іскристими оченятами. Для донечки батьки обрали ім’я Ганнуся, що означає «благодать». Ніхто й не здогадувався, що згодом цю дівчинку знатимуть не лише в усій окрузі, а й за околицями.

...
Читати далі...
.

 

Тетяна ЛОЗІНСЬКА: «ЧИМ БІЛЬШЕ СПРАВ – ТИМ БІЛЬШЕ ВСТИГАТИМЕШ»

Заслужена артистка України, доцент Вінницького педуніверситету справжній друг студентів, опора колег, чудова та щира людина. І все це в одній особі – Тетяна Лозінська.

Життя Тетяни Олександрівни проходить під мелодійний супровід, адже тяга до музики виникла ще з дитинства. Маленька Тетянка, незважаючи на деякі негаразди в колективі, відчайдушно прокладала шлях до мрії.

Музична школа не стала останньою сходинкою в проф ...
Читати далі...
.

 

TED TALKS З ВЛАДИСЛАВОМ КАЧУРОМ

«Учень – це не амфора, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити» (Стародавня мудрість)

Днями до Вінницького педуніверситету завітав Владислав Качур – вчитель англійської та німецької мов Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –гімназія №6 Вінницької міської ради», лауреат міського конкурсу серед молодих педагогів «Надія -2009», переможець міського конкурсу «Ярмарок фахових сподівань» (номінація «Електронний посібник»), володар «Подільської Вікторії&raqu ...
Читати далі...
.

 

Ірина ХОЛКОВСЬКА: «НАМАГАЙТЕСЯ ТОРКНУТИСЯ СЕРЦЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ»

Вона народилася в м. Жмеринці у родині військовослужбовця й учительки. Батьки прагнули, щоб дочка з дитинства займалася музичним мистецтвом. Дівчинка не хотіла їх розчаровувати, тому записалася на уроки співу.

Саме в хорі Ірина відчувала захоплення і задоволення, коли займалася разом із друзями. Ще одним хобі була література. Любов до поезії прищепила перша наставниця – Надія Вітковська, заслужений вчитель України. Вона показала, як можна помічати дрібниці, прислуховуватися до прекрасного, володіти зв’язним мовленням.

...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0