П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Січень » 12 » ЗВИЧАЙНА ВОДА ЧИ АНТИДЕПРИСАНТ?

17:30
ЗВИЧАЙНА ВОДА ЧИ АНТИДЕПРИСАНТ?


Чи знаєте, що задля подолання втоми й депресії, варто випити склянку простої води? Можливо, це звучить не надто переконливо, але не будемо суперечити істині.

Варто зазначити, що рідина нормалізує функцію кишечника та відновлює водний баланс організму. Незамінна, якщо прагнете зовнішньої та внутрішньої краси. Чисту воду потрібно пити під час прийому їжі, оскільки та ефективно засвоює жири.

Склянка теплого джерельного напою вранці сприяє покращенню роботи кишечника, а гарячого – допомагає організму звільнитися від зайвих токсинів та шлаків.

Якщо вживаєте не менше півтора літра води на добу, виникає висока ймовірність того, що шкіра залишатиметься пружною й здоровою. У такому випадку без зайвих вагань можете позбутися від надокучливого депресивного стану.

Лікар-дієтолог вінницького медичного центру «В» Віталіна Багрій зазначає: «Вода – наш лікар, котрому під силу подолати депресію, що виникає в результаті зневоднення організму. Якщо хочете бути бадьорими, а не ходити млявими та пригніченими, не спокушайте свій організм, пийте воду. І не лише вранці, а й протягом цілого дня: після сніданку, за тридцять хвилин до обіду, через годину після обіду, до та після вечері.

Вісім склянок рідини на день – норма, яка знадобиться для здорової підтримки нашого організму. При виникненні головного болю раджу випити склянку прохолодної водички. Корисно її вживати для збереження ясності розуму на довгі роки. Найкраще пити джерельну. З-під крану в жодному разі!

Представниці жіночої статі неодноразово зазначали, що вода допомагає схуднути. І це справді так. Крім того, є чудовим антидепресантом».

У склянку з водою можна додавати лимонний сік, що необхідний для організму. Він знижує рівень депресії й тривоги. Не менш корисним інгредієнтом є мед, котрий сприятиме швидкому травленню.

Дослідження, спрямовані на вивчення властивостей та будови води показали: добута із природних джерел, володіє корисними властивостями, на відміну від тієї, що зазнала хімічної обробки.

Скорочення рівня рідини в організмі може призвести до 25% втрати розумової та фізичної працездатності. Стежте за здоров’ям. Не забувайте: Потрібно піклуватися про себе!

Наталія ГАВРИШ

 


Категорія: Актуально | Переглядів: 565 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0