Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Спортивний щоденник
Спортивний щоденник

На початку березня в міському Палаці дітей та юнацтва пройшли змагання з плавання за програмою ХІ Літньої Універсіади області серед таких Вінницьких ВНЗ: ВДПУ ім. Коцюбинського, ВНМУ ім. Пирогова, ВНТУ, ВНАУ, Кооперативного інституту. До складу збірних входили 12 спортсменів, кожен із яких мав змогу брати участь у трьох видах програми та в естафеті. В підсумку враховувалося 20 кращих результатів.

З нашого університету вдало виступили: МС України з плавання Віталій Картовий (ІФВіС, 2 курс), Ірина Грузеви ...
Читати далі...
.

 

«МЕТАЛІСТ» ПОВЕРНУВ ДЕВІЧА ІЗ «ШАХТАРЯ»

Харківський «Металіст» оголосив про підписання контракту з форвардом донецького «Шахтаря» Марком Девічем. Про це «Проспорту» повідомили у прес-службі клубу.

Зазначимо, що термін контракту не вказано. Раніше повідомляли про угоду на чотири роки. Сума трансферу не оголошується. Девіч гратиме в «Металісті» під номером 33.

...
Читати далі...
.

 

ШЛЯХ ДО П’ЄДЕСТАЛУ ВЗДОВЖ НУЛЬОВОГО МЕРИДІАНУ

Навряд чи хтось стане заперечувати, що сучасне п’ятиборство вимагає від спортсмена (якщо він ставить собі за мету досягти високих результатів) унікального поєднання здібностей, працелюбства і певної самопожертви. Цьогоріч виповнюється 100 років відтоді, як п’ятиборці дебютували на Олімпійських іграх.

Сучасний варіант пентатлону виник у Швеції в XIX ст., і в турнірах брали ...
Читати далі...
.

 

Healthy NEWS

У лютому відбувся зимовий чемпіонат області з плавання. Змагання проходили в Палаці дітей та юнацтва серед студентів 1-5 курсів ІФВіС. На дистанції 200 м брасом серед чоловіків, вкотре підтвердивши звання майстра спорту України, переміг студент 2 курсу Віталій Картовий, та на дистанції 50 м батерфляй – студент 1 курсу Микола Данільцо. Відмінні результати також показали: Ярослав Кріт на дистанції 400 м вільним стилем, Артем Костик на дистанції 5 ...
Читати далі...
.

 

Спортивний щоденник

Наприкінці грудня в спортивному клубі «Нокаут» відбувся Чемпіонат України з боксу. У ньому активну участь взяв наш студент Дмитро Терещук (ІФВіС, 4 курс). Перший поєдинок він провів з боксером із Донецька, і здобув перемогу з рахунком 21:10. Результат другого бою – 20:8 на користь Дмитра. Третій – виявився найважчим, та він зумів перемогти харків’янина з рахунком 12:7. Фінальний поєдинок боксував із суперником з Дніпропетровська, якого поборов з рахунком 18:14. Після Чемпіонату суддівська колегія України визначила Дмитра Терещука найкращим боксером України.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 4 5 6 7 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0