П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Культура
Я – УКРАЇНКА

Я не вмію готувати справжнього українського борщу. Вареники не є основною стравою на сімейному святі у моїй родині. Я не вкриваюсь салом, коли сплю і не ношу всюди з собою пляшку нашого сільського самогону. Проте, я – українка.

«Кобзар» – не настільна книга у моєму д ...
Читати далі...
.

 

Невмирущий, як життя й любов

Наприкінці вересня викладачі та студенти педагогічного університету влаштували урочистості, присвячені 147-ій річниці від дня народження відомого українського письменника Михайла Коцюбинського, чиє ім’я носить навчальний заклад.

...
Читати далі...
.

 

Спробуй! Відчуй! Посміхнись!

У вінницькому сквері біля Вічного вогню за підтримки управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації пройшла обласна акція під назвою: «НАША КРАЇНА - МОЯ УКРАЇНА».

Під час заходу, організаторами якого виступили учасники проекту «Шляхи Батьківщини: молодь між своїми світами», кожен охочий міг спробувати себе у майстер-класах із фітодизайну, ліпки з пластику та глини, виготовленні ляльки-мотанки, ...
Читати далі...
.

 

«Фалунь Дафа» у Вінниці

     Студенти нашого університету уже вкотре доторкнулися до культурного життя Вінниччини – відвідали картинну виставку в галереї «ІнтерШик», присвячену духовній течії «Фалунь Дафа» (духовна практика, яка вчить техніки медитації, вправ для покращення здоров’я, дотримуватися моральної та духовної чистоти).
...
Читати далі...
.

 

ЯК ВІННИЦЬКІ СТУДЕНТИ ПІДКОРЮВАЛИ ЗАПОРІЖЖЯ, або «СТ» НА ХОРТИЦІ!!!

     Найприємніше займатися тією справою, яку любиш. Нашу газету «Студентська територія» створено з великою любов’ю, теплотою, ніжністю. Уже три роки друге покоління майбутніх журналістів творить її своїми зусиллями під дбайливим наставництвом кандидата наук із соціальних комунікацій Віталія Гандзюка. Вони просто працюють заради задоволення, розкривають талант і вдосконалюють журналістські навики. Нещодавно нас запросили на конкурс.

     Зібравши речі, спакувавши у рюкзаки якнайбільше їжі, тепло одягнувшись, ми помандрували на вокзал. Сіли у поїзд – приїхали. І як ви думаєте, куди? У славне місто Запоріжжя, що розкинулося на Дніпрі.

  & ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 21 22 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0