П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2014 » Червень » 22
ПРО ЗАХИСТ (ЧИ НЕ ЗАХИСТ) ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

Чи не кожен із нас хоча б раз у житті купував зіпсований товар і не знав, що з ним робити. Куди звертатися за допомогою? Хто поверне витрачені гроші? Чи можна й надалі довіряти виробникам? Спробуємо розібратися в цих питаннях.

Законодавство про захист прав споживачів складається із Закону України «Про захист прав споживачів», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України та інших нормативно-правових актів. Не обов’язково вивчати напам’ять ці документи, але принаймні перечитати Закон України «Про захист прав споживачів» варто. Згідно з ним споживачі під час придбання, замовлення або використання продукції, яка реалізується на тери ...
Читати далі...
.

 

У ПЕДАГОГІЧНОМУ ГОТУВАТИМУТЬ РЕКЛАМІСТІВ

У сучасній економіці України намітилась тенденція до структурування вітчизняного ринку рекламної продукції та послуг з паблік рилейшнз на високопрофесійній основі. Відділи з реклами нині з’явились на багатьох великих підприємствах та фірмах.

Революція в інформації та комунікаціях зумовлюють потребу в знаннях і технологіях з інформаційно-аналітичної роботи, налагодженні діалогу між владою й населенням, створенні взаємовигідних відносин між соціальними суб’єктами, регулюванні й передбаченні кризових ситуацій. Відтак протягом останніх років значної популярності набула система зв’язків з громадськістю з боку політичних, державних, громадських, бізнесових структур.

У Ві ...
Читати далі...
.

 

Інна ДЕРУНЕЦЬ: «ЛЮБИТИ ЖИТТЯ, У КНИГАХ – ШУКАТИ ІСТИНУ, У ЛЮДЯХ – МУДРІСТЬ»

Усміхненою, енергійною, життєрадісною… Саме такою залишиться для мене Інна Іванівна Дерунець – вчителька інформатики та математики Чагівської СЗОШ І-ІІІ ступенів.

Як завжди Інну Іванівну не зустрінеш у кабінеті під час перерви. Все чимось зайнята: завжди потрібно організовувати масові заходи, вечори дозвілля, тематичні концерти та ще й проводити уроки. Однак педагог не жалкує про вибір професії, адже поруч з дітьми завжди почувається молодою.

Ще з дитинства мріяла бути вчителькою російської мови та літератури, але потім плани різко змінилися ...
Читати далі...
.

 

ГУМАННІСТЬ І ТВОРЧІСТЬ – ДВА ВІРНИХ КРИЛА

На моєму обличчі мимоволі з’явилася посмішка, коли вперше зустріла цю дівчину. Не думала, що поєднання краси, розуму, простоти та елегантності трапляється в наш час. Скромна юнка із небесно-блакитними очима, котрі ніби заворожували та породжували довіру, викликала неабиякий інтерес до себе.

Двадцять один рік тому в смт. Вовковинці Хмельницької області на світ з’явилася дівчинка Вікторія. На радість батькам росла допитливою та водночас тихою дитиною. Була в захваті від навчання в школі (навчалася у Вовковинецькій ЗОШ I-III ступенів). Пізніше зрозуміла: бути вчителем – її мрія. У шкільні роки серед багатьох уподобань Віки Педосюк чільне місце посів спів. Любов до біології та хімії прищепила вчителька, яку завжди уважно слухала, оскіл ...
Читати далі...
.

 

ВИВЧИТИ НОВУ МОВУ, НАЧЕ ЗДОБУТИ НОВУ ДУШУ

Людське життя – надзвичайно багатогранна, сповнена загадковості річ. Яким воно буде: рутинним, одноманітним або ж зітканим із пригод та драйву – кожен обирає сам. Комусь хочеться отримати все, не вдаривши палець об палець, хтось перебуває в постійному пошуку знань. Зрозумівши, чим «дихає» людина, пізнавши її потаємні бажання, зможемо віднайти щось більше, аніж зовнішню оболонку.

Недаремно говорять: люди, мов книги. Одні приваблюють яскравою обкладинкою, інші – внутрішнім наповненням, наштовхують на цілий океан роздумів. Один раз потримавши в руках таку книгу, неодмінно з’явиться бажання повернутися до неї знову. Так і з людиною. Знайомтеся: студен ...
Читати далі...
.

 

Ярослава ПИЛИПЕНКО: «МИ – ХУДОЖНИКИ СВОЄЇ ДОЛІ»

Ярослава Пилипенко народилася в містечку Гайсин, що на Вінниччині. Із дитинства співала в зразковому ансамблі естрадної пісні й танцю «Кіндер-сюрприз». Протягом трьох років була учасницею зразкового танцювального колективу «Калина». У 2012 р. брала участь в обласному конкурсі «Молода людина року», де стала переможницею в номінації «Волонтерство».

Активістка, спортсменка, старанна учениця, любителька подорожей і активного відпочинку. Нині Ярослава – студентка 2 курсу Інституту психології, педагогіки і мистецтв Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського.

– Кажуть, людина починається з родин ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0