Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Таїна фаху
У ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «МОЛОДЕ ПЕРО – 2018»

Нагородження переможців конкурсу «Молоде перо – 2018» відбулося на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха Вінницького педуніверситету 8 лютого. Участь у творчому змаганні на тему «Містечкові історії» брали учні 9-11 класів ЗОШ Вінниччини, які надіслали на розгляд журі журналістські тексти про топоніміку рідного краю – походження географічних назв населених пунктів, річок, озер, колодязів, курганів, печер, скельних навісів, гір, долин, ярів.

Голова журі, завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, доц. Віталій Га ...
Читати далі...
.

 

ВІД ЛІКАРІВ І ВЧИТЕЛІВ ЗАЗВИЧАЙ ВИМАГАЮТЬ ДИВА

Вже три роки поспіль навчаюся в педагогічному університеті та діалог із знайомими про те, де здобуваю освіту виглядає приблизно так:

– Де навчаєшся?

– У Вінницькому педагогічному.

– О, це дуже круто та престижно, що ж ти будеш викладати, коли випустишся?< ...
Читати далі...
.

 

«Сучасний мас-медійний простір Вінниччини 2018»

У межах "Телерадіотижня" відбувся університетський симпозіум «Сучасний мас-медійний простір Вінниччини 2018». Організатори: доцент Володимир Каленич та студенти 2 курсу спеціальності "Журналістика".

Під час форуму йшлося про специфіку функціонування районної преси Вінниччини. У своїх дослідженнях студенти акцентували увагу на художньо-технічньому оформленні часописів, рубрикації, проблемно-тематичних аспектах, жанровому наповненні, читацькій аудиторії, складі редакційних колективів, порівнювали як змінювалися обличчя видань з часу заснування до сьогодні.

...
Читати далі...
.

 

ВІЧ-НА-ВІЧ ІЗ Д. ГОРДОНОМ

Вперше у Вінниці відбувся творчий вечір Дмитра Гордона «Очі в очі». 23 березня відомий журналіст, телеведучий, засновник інтернет-видання «ГОРДОН», автор понад 50 книг обрав основну тематику зустрічі: «Прості відповіді на непрості питання». Відвідали захід студенти 1 та 2 курсів спеціальності «Журналістика».

Вечір проходив у форматі «запитання – відповідь». За словами журналіста, для нього важливий зворотний зв’язок: «Побачити очі людей, почути їхню думку про події, що відбуваються в Україні, розповісти їм ...
Читати далі...
.

 

Про журналістику й літературу - школярам

Творча зустріч студентів факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха з учнями НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №23 Вінницької міської ради» відбулася 19 березня.

Випускниця кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, а нині координатор ранкового шоу «Світанок» на телеканалі «ВІТА» Світлана Герук, студентка СВО магістра спеціальності «Журналістика» Ольга Пахомова, студентка-філолог Анастасія Ткаченко та доцент кафедри української літератури Віктор Крупка спілкувалися зі школ ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 21 22 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0