Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дзеркальце моє, скажи...
ПГФ ОБРАВ МІС ФАКУЛЬТЕТУ

Красуню природничо-геграфічного факультету обирали у Вінницькому педуніверситеті 23 листопада. Крім звичних дефіле і талантів дівчата представили сукні, виготовлені з вторинного матеріалу, а також демонстрували свої знання з екології в інтелектуальному конкурсі.

До складу журі увійшли: заступник декана з виховної роботи факультету Тетяна Дабіжук, старший викладач кафедри географії Володимир Канський, доцент кафедри фізичного виховання Борис Максимчук, володарка титулу «Красуня ВДПУ 2017» Вікторія Кириченко, «Красуня ВДПУ 2016» Валентина Вольська, фінансовий ко ...
Читати далі...
.

 

СВЯТО КРАСИ, ГРАЦІЇ, ХАРИЗМИ ТА ІНТЕЛЕКТУ

Поціновувачів краси, грації й ніжності зібрав у мистецькому центрі Вінницького педуніверситету традиційний конкурс «Красуня факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха 2018» 30 листопада/

За звання «Міс факультету» та корону красуні змагалися семеро дівчат: Дар’я Богачук (1-ЖА), Ірина Кальченко (2-Ж), Анастасія Яценюк (1-УФ), Наталія Бондар (2-АУ), Софія Матвіюк (1-ЖБ), Марина Курбатова (1-УА) та Юлія Мозоль (2-УФ). Ведучими заходу були Владислав Петров і Вероніка Ганай.

...
Читати далі...
.

 

МІФ ПРО НАЙГАРНІШИХ ДІВЧАТ НА ФІЛФАЦІ ВИПРАВДАНО

Другокурсниця факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха виборола титул «Віце-міс Вінниця–2017»

Нещодавно відбулася подія, на яку щовесни чекають усі вінничанки. 5 березня у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбувся ювілейний конкурс «Міс Вінниця-2017».

Серед 72 незаміжніх дівчат під час кастингу журі обрало шістнадцять фіналісток. Цьогоріч переможниця Аліна Шамалюк ...
Читати далі...
.

 

ЄДНАННЯ КРАСИ ТА МУЖНОСТІ

Свято краси й чарівності, сили й мужності «Міс та Містер факультету фізичного виховання та спорту» відбулося в Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету 6 березня.

За звання «Міс» та корону змагалися 5 дівчат: Юлія Липовецька, Юлія Дзісь, Олена Бевз, Олександра Калініна, Ріта Домінік. За титул «Містера» боролися Максим Цимбалюк, Антон Гревцев, Петро Бень, Анатолій Штунд, Володимир Твейн.

В ...
Читати далі...
.

 

КРАСИВІЙ ДУШІ МАКІЯЖ НЕ ПОТРІБЕН

У всі часи жінки прагнули мати приголомшливий вигляд. Скільки часу, грошей і сил витрачають для досягнення бажаного результату.

Красива сукня, високі підбори, охайна, вдало підібрана сумочка та п’янкий аромат парфумів – ось що додає відчуття впевненості та привабливості. Але не менш важливим є і макіяж, який при правильному нанесенні підкреслює жіночу красу.

Спостереження за представницями прекрасної статі показали, щ ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 4 5 6 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0