Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Стоп-кадр
ВСУПЕРЕЧ ЗАБОРОНАМ, ПОРУЧ ІЗ КОХАННЯМ

Що буде, якщо не зможеш торкнутися жодного предмета із зовнішнього світу? Не зробиш ковтка свіжого повітря. Жоден промінь сонця не зігріє твого обличчя, а сусідський хлопчисько ніколи не поцілує тебе. Неймовірна історія кохання Медді (роль якої зіграла Аманда Стенберг), та Оллі (Нік Робінсон) зображена у фільмі «Увесь цей світ».

Головні герої – розумна й допитлива 18-річна дівчина з багатою уявою, яка не може вийти за межі герметично зачинених кімнат свого будинку, та її сусід, котрий не дозволить хворобі дівчини стати на заваді їхнім стосункам. ...
Читати далі...
.

 

ЗАТАМУВАВШИ ПОДИХ ПЕРЕД ЕКРАНОМ…

Прем’єри, яких варто чекати у 2017

Щороку кінематограф тішить глядачів, демонструючи щось захопливе, цікаве та красиве. При перегляді деяких стрічок відчуваєш, як переповнюють емоції: від дитячих радощів до всепоглинаючої депресії. Кров то холоне, то насичується адреналіном.

Не дивно, що кіномистецтво стало невід’ємною частиною життя кожної людини.

...
Читати далі...
.

 

ОДИН ПРОТИ ВСІХ

П’ятірка кращих монофільмів

Із початком зародження кінематографа режисери рідко наважувалися створювати монофільми. Саме так називають стрічки, дії в яких розвиваються за участь єдиного чи декількох персонажів, зіграних одним актором.

Розгорнути повноц ...
Читати далі...
.

 

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СТРЕНДЖЕМ

Східна мудрість, якісна графіка, пригодницький дух – яскраві складові кінострічки від компанії «Marvel Studios» «Доктор Стрендж», що з’явилася на екранах України 28 жовтня 2016 року. Отримала безліч схвальних відгуків критиків та глядачів. Та чи дійсно це один із найкращих фільмів минулого року?

Ми познайомилися з професіональним нейрохірургом Стівеном Стренджем (Бенедикт Камбербетч). Багатим, гордим і самовпевненим чоловіком, який береться тільки за найвигідніші операції. Живе безтурботним життям, не переймаючись чужими почуттями та проблемами. Та одн ...
Читати далі...
.

 

ІГРОВЕ КІНО. Перша спроба

ЗМІни! - короткометражний фільм про вплив мас-медіа на свідомість людини.

Історія про того, хто знищує тонни паперу для формування наших думок, налаштовує наші радіоприймачі на потрібну хвилю, транслює те, що нас шокує. Він натискає кнопку. Він володіє інформацією. Він керує світом. Він - ЗМІ. А що ж робимо ми? Невже стаємо сліпими пішаками, потрапивши в полон всепоглинаючої системи?
Обережно! Після перегляду ваші рожеві окуляри можуть втратити колір або навіть розбитися вщент.
ЗМІни - конкурсна робота студентів 2 курсу, напряму підготовки "Журналістика" Вінницького педуніверситету, представлена для участі у всеукраїнському фестивалі "Кіномедіа" (м.Київ)

.

 

1 2 3 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0