Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Життя зблизька
ГУРТОЖИТСЬКИЙ КВЕСТ

«Вставай, мила моя, вставай…». Ні, це не Вакарчук співає, як здалося на перший погляд, а мій скажений «друг», який займає 12 МБ пам’яті телефону. Ні, я звісно не буду сперечатися з приводу закону «Про авторське право», бо викладач з інтелектуальної власності почне на мене скоса дивитися.

Саме з цієї пісні, котру виконує гурт «Океан Ельзи» (а вранці мій будильник), починається ранок. А також з багатьох інших, які долинають із мобільних моїх сусідів. У гуртожитку ти не маєш права на вибір, бо все вирішили за тебе. Навіть те, о котрій прокидатися ...
Читати далі...
.

 

У НІЧНИЙ КАЗКОВИЙ ЧАС РІК НОВИЙ ІДЕ ДО НАС

Час летить дуже швидко… На порозі вже свято, яке пахне мандаринами, ялинкою, несподіваним дивом і казкою. Наближення Нового року – це не просто очікування нових 12 місяців. Усе набагато серйозніше. Це двері, які відчиняють шлях до чогось чарівного, таємничого, сповненого надій і сподівань.

Народна мудрість каже: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Як зустрічає прийдешній рік керівництво нашого університету? Про дитинство, сімейні традиції, яскраві моменти святкування дізнавалася кореспондент «СТ».

...
Читати далі...
.

 

ЗНАЙОМСТВО В ДОРОЗІ

Знайомитися в дорозі – моя вічна стихія, бо почуваюся як риба у воді. Постійні курйози, небезпечні ситуації, жарти, безглузді витівки і, зрештою, цікаві знайомства доводиться переживати кожного тижня.

Одні кажуть: «Ні дня без пригод», а інші називають везучою. Одногрупники завжди чекають нових цікавих історій. «Невже ти спокійно доїхала додому?» – запитуватимуть знову. Але цього «спокійно» ніколи не буває.

Постійно виправдовую сподівання друзів, які давно чекають свіженьких факт ...
Читати далі...
.

 

ХТО Ж ЗВЕРХУ?

Укотре начальниця змусила виконувати роботу, до якої ні душа не лежить, ні розум не стоїть. Жодні докази моєї некомпетентності в такій справі не допомогли вирішити складну, хоча й буденну ситуацію логічним шляхом.

От і закрадається зрадлива, банальна, стереотипна думка, заїжджена за всю історію людства безліччю осіб чоловічого роду: чи не сталося це тому, що мій бос – жінка? Чи було б по-іншому, якби замість неї був той, хто зрозумів би мене хоча б тому, що слід від порізу під час гоління на його щоці був схожий на мій?

...
Читати далі...
.

 

МОЇ ЖИТТЄВІ ПОТРЯСІННЯ

Мені було 15, коли затонув російський підводний човен «Курськ». Ми з татом не відходили від телевізора. Інтернету ще не було, тому він розповідав мені все, що знав про будову підводних човнів, про причини й наслідки катастрофи. Усі фільми й розважальні програми скасували, щогодини транслювали випуск новин про цю ситуацію.

Спати лягала з думкою – тільки б вижили. Було дуже шкода моряків. Уявляла кадри, як вони в темряві день за днем чекають на порятунок. У школі на перервах тільки й обговорювали цю трагедію. Ті 118 моряків видавалися нам рідними і близькими. Коли пок ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 4 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0