Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Жовтень » 26
МАРИНА ДАВИДЮК: «У ЖИТТІ ЦІНУЮ КОЖНУ МИТЬ»

Марина Давидюк – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки. Народилася і виросла у Вінниці. Із золотою медаллю закінчила Вінницьку загальноосвітню школу № 12. Вступила на філологічний факультет Вінницького педуніверситету, який успішно закінчила. Але своє життя Марина Олександрівна пов’язала саме із педагогікою і не шкодує про це, бо для неї головне мати змогу спілкуватися зі студентами, передавати їм досвід, допомагати усім, кому це потрібно.

У дитинстві багато читала і вигадувала різні фантастичні історії.

У шкільні роки була дуже активною. Чим тільки не займалася (танцями, плаванням), відвідувала різні гуртки (літературний, хіміко-біологічний).

Час студентства – один із найщасливіших періодів життя. Пощастило мати хороших і вимогливих викладачів, гарних наставни ...
Читати далі...
.

 

«ЩАСТЯ В ПРОСТИХ РЕЧАХ»

Є люди, які бачать цей непростий світ поетичними рядками щирих віршів. Є люди, які чують кожну людську емоцію мелодіями стомленого літа. А ще є люди, які поєднують в собі ці, здавалося б, зовсім непоєднувані вміння й здібності. До таких належить мила і привітна дівчина, студентка Вінницького педуніверситету Вероніка Ганай. Незважаючи на юний вік, упевнено крокує до своєї мети, працює та щомиті самовдосконалюється.

Нині навчається у двох інститутах нашого ВНЗ – філології й журналістики, а також педагогіки, психології і мистецтв. Попри постійну зайнятість завжди знаходить час для улюблених справ і спілкування із друзями. Її любов до прекрасного щоразу допомагає тоді, коли серце просить написати вірш, а душа прагне вилити скупчені емоції мелодіями всесвітньовідомих композиторів. Захоплення музикою почалося змалечку. Першокласниця почала відвідувати Теплицьк ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0