Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 30
ЦЕ КРАПКА, ЧИ…?

Це була крапка. Вона так невміло її ставила, кричала від пекучого болю, але витримала цей удар долі, не зронивши жодної сльозинки. Кожного дня, викидаючи по шматочку його імя зі своєї голови, вона повторювала своїми крижаними губами: «Крапка. Досить»! Шматки її почуттів застрягли в серці. Уже покриваючись інеєм, вона старанно видовбувала їх, та вони трималися за покалічене серце як за єдину можливість вижити. Ніхто ніколи не дізнається наскільки їй було важко з останніх сил підійматися і вирубувати ці почуття, які надто міцно вкоренилися.

«Досить! Досить! Досить мене мучити! Я не витримаю більше!», – цю фразу повторювала тонким голосом, задихаючись. Повітря не вистачало, занадто тісна кімната, занад ...
Читати далі...
.

 

МОДЕРНІЗАЦІЯ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ

26-27 листопада на базі інституту математики, фізики і технологічної освіти Вінницького педуніверситету відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи фахової підготовки вчителя математики». Під час пленарного та секційних засідань учені, методисти, вчителі-практики дискутували про методичну компетентність як складову фахової компетентності вчителя математики, про удосконалення бакалаврських та магістерських програм підготовки вчителя, а також сучасні технології формування предметних компетентностей учнів та студентів. У заході взяли участь дослідники з АПН України, вищих навчальних закладів нашої держави, а також Польщі, Білорусі, Ізраїлю. Детальніше в сюжеті Олени Накорнєєвої.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0