Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Березень » 14
ІЗ ЧИСТОГО АРКУША

Був тихий весняний вечір. Вона поверталася додому. Вітер торкався її блідого обличчя та розкішного волосся. Піднявши голову, побачила темно-сіру хмару з блискавкою. Пролетіло позеленіле листя.

Таке ж відбувалося і в її душі, бо його не було поруч. Щодуху поспішаючи додому, потрапила під рясний теплий дощ. Її душа плакала.

Увійшла до квартири, замкнула ключем двері, як і своє серце. Поставила чайник і пішла переодягнутися в сухий та комфортний одяг. Не помічала нічого: ні крапель із мокрого волосся, ні нявчання голодного ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТ – СОЦМЕРЕЖА − ВИКЛАДАЧ

Співпраця студентів і викладачів завжди була плідною та цікавою. А з появою різноманітних веб-сторінок стала більш простою. Тепер чи не кожного студента (так само, як і викладача) можна знайти в графі пошуку будь-якої соціальної мережі.

Майже весь вільний час проводимо у віртуальному світі: слухаємо музику, спілкуємося з друзями, переглядаємо фото чи просто відкриваємо акаунт в очікуванні важливого повідомлення. В Інтернеті практично живемо. Для когось – це безглузда трата часу, а хтось вважає, що це корисно і читання статусів теж духовно збагачує.

...
Читати далі...
.

 

ЗАКОХАТИСЯ У ВИКЛАДАЧА

Неважливо, який статус мають дві людини: якщо доля планує поєднати їх, то обов’язково це зробить. Кожного разу дивуюся, дивлячись на, здавалося, такі «непоєднувані» союзи, – заможних і середньостатистичних, молодих і людей солідного віку, гуманітаріїв та математиків. Здивувалася, дізнавшись від давньої подруги, що та мала трьохрічний роман із викладачем ВНЗ, де здобувала освіту. Про це одкровення можна сказати фразу на кшталт: «До такого життя мене не готувало».

Зізнаюся, що ніколи не могла б подумати: усім відомий сюжет романтичних кінострічок можна зустріти в реальному житті. Здавалося, і викладачі, і студентки знаю ...
Читати далі...
.

 

СЛУЖБОВИЙ РОМАН СХОЖИЙ НА ОБМАН

Кожен із нас хоче бути коханим. Хтось із легкістю знаходить другу половинку, інший у пошуках своєї долі проводить значну частину життя. Досить часто близькі взаємини виникають між колегами по роботі. Так зароджуються службові романи. Будуючи стосунки, виникають запитання: «Як довго вони триватимуть?», «Чим усе закінчиться?».

Деякі роботодавці категорично забороняють амурні справи між співробітниками. Бажають мати в колективі фахівців, для яких особисте життя існує в позаробочий час. Якщо ж керівництво не перешкоджає подібним явищам, це не означає, що їх потрібно афішувати.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0