Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 17
«ЩОБ ДАЛІ ЙТИ ДОРОГОЮ ОДНОЮ!»

– під такою назвою відбувся І етап Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу на краще виконання творів Олени Теліги.

Декламували вірші студенти другого і третього курсів інститутів філології й журналістики; історії, етнології і права; педагогіки, психології і мистецтв; фізичного виховання і спорту. Виступи учасників оцінювало журі: завідувач кафедри української літератури, доц. Ніна Поляруш, доц. кафедри історії та культури України Ірина Хоцянівська, ст. викл. кафедри української літератури Вікторія Ткаченко, заступник директора з виховної роботи інституту педагогіки, ...
Читати далі...
.

 

ЯК ЗАРОБИТИ БАЛИ ДО ЕКЗАМЕНА або КВН

За традицією в інституті математики, фізики і технологічної освіти щорічно проводиться математичний КВН. За словами учасників, це не просто КВН, а поєднання складної математики з чудовим гумором.

У конкурсах взяли участь збірні команди 1-3 курсів. Розпочався захід традиційно з гумористичної візитівки «Математика: раз, два, три, чотири». Потім було проведено наукову вікторину, яка містила 10 питань.

Неабияк ...
Читати далі...
.

 

АВТОР БЕСТСЕЛЕРІВ – ЗЕМЛЯК-ПОДОЛЯНИН

Відомого українського письменника Володимира Білінського зустрічали у Вінницькому педуніверситеті. Лауреат премії ім. Івана Франка в номінації «За найкращу наукову роботу в інформаційній сфері» (2011) розповів студентам про тернисті шляхи народження своїх книг, зауваживши: «У книзі «Україна-Русь. Споконвічна земля» критично розглянуто давню історію України, нібито заховану в мороці минулих віків. Зробив висновок, що це лише захований імперсько-шовіністичними поневолювачами України хід історії».

Окрім цього, студенти ознайомилися з іншими популярними пр ...
Читати далі...
.

 

МИСТЕЦТВО ДОПОМАГАЄ СТАТИ ДОБРІШИМ

Книгу-альбом «Країна добрих гномів» презентувала викладач, випускниця педуніверситету Світлана Мелобенська в межах дводенної звітної наукової конференції інституту педагогіки, психології та мистецтв. Студенти та викладачі мистецьких дисциплін мали змогу розширити свій творчий простір, познайомившись з художньою виставкою авторки.

Із вітальним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри мистецької підготовки Майя Семко, яка зазначила, що майбутні вчителі початкових класів повинні бути особливо обізнаними в мистецтві, створювати власний художній світ, відкривати щось нове ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0