П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Червень » 19
ВІННИЦЬКІ ВЧЕНІ НА ТУМАННОМУ АЛЬБІОНІ

Конференція IATEFL (Міжнародна асоціація викладачів англійської мови як іноземної) відбувалася в Бірмінгемі (Велика Британія). Представницею Вінницького педуніверситету стала старший викладач кафедри англійської філології ФІМ Олена Змієвська.

Участь у конференції стала можливою в межах спільного пілотного проекту «Шкільний учитель майбутнього покоління» нашого ВНЗ, МОН України та Британської Ради в Україні. Олена Змієвська разом з колегами Вікторією Іваніщевою (Британська Рада в Україні) та Інною Самойлюкевич (Житомирський державний універси ...
Читати далі...
.

 

«БАБИНЕ ЛІТО» МАРКА ЛІВІНА

На запрошення кафедри української літератури 6 травня завітав письменник, журналіст Марко Лівін з презентацією нової книги «Бабине літо». Зустріч проходила у форматі відкритої дискусії зі студентами 4 курсу інституту філології й журналістики.

Під час презентації автор розповів про наповнення видання: «Вона про десятилітнього хлопчика, життя якого сплетене з павутиння різних маленьких історій, які були і у вашому житті».

Марко Лівін дав поради присутнім, як швидко стати успішним письменником. Зокр ...
Читати далі...
.

 

МАГІСТРИ ПРО СУЧАСНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ДИСКУРС

Засідання проблемної групи «Сучасний український дискурс очима молодого науковця» відбулося у межах Тижня науки в інституті філології й журналістики 19 травня.

Студенти-магістранти кафедри методики філологічних дисциплін та стилістики української мови під керівництвом доктора філологічних наук, професора Ніни Іваницької представили результати індивідуальних наукових робіт у межах курсу «Сучасні теорії категоріальної граматики у лінгводиктатиці». У дослідженнях висвітлено особливості семантики слів у художній та науковій літературі, а також у пресі. Молоді дослідни ...
Читати далі...
.

 

ФОРУМ З АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ФІЗКУЛЬТУРИ

ІХ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Фізична культура, спорт та фізична реабілітація в сучасному суспільстві» пройшла 19-20 травня в інституті фізичного виховання і спорту.

Учасниками дійства стали студенти Вінницького педуніверситету, Глухівського національного педагогічного університету імені О. Довженка, Запорізького національного університету, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Житомирського державного університету імені І. Франка, Ужгородського національного університету. Захід відкрила ректор Вінницького ...
Читати далі...
.

 

УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ

Із робочим візитом до педуніверситету завітав директор Інституту інформатики і права Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор Володимир Пилипчук 24 травня. Під час розмови, яку гість провів із ректором навчального закладу, доц. Наталією Лазаренко, було підписано угоду про співробітництво між двома ВНЗ.

Цього ж дня до навчального закладу завітала делегація з державного університету імені Яна Кохановського (м. Кельце, Польща). До її складу увійшли проректор з дидактичних і студентських справ, професор Януш Круль, професор Станістав Циган та Анна Бараньсь ...
Читати далі...
.

 

ІЗ ПОТОКУ НОВИН

ХІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» об’єднала небайдужих викладачів та студентів педуніверситету. Із 4 до 24 квітня усі охочі жертвували кошти на придбання медичного реанімаційного обладнання в дитячі лікарні.

Зусиллями студентів-волонтерів було зібрано 1411 гривень, які перераховано на рахунок ПАТ «Кредобанк». У межах благодійної акції «Серце до серця» студенти та викладачі взяли участь у Всеукраїнському марафоні «Біжу заради здоров’я дітей».

Юлія ДОНЧЕНКО ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0